İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


Dış Ticareti Biliyorum (180.Dönem)

Şubat 1, 2021
Sunu1-1-1200x675.jpg

ZOOM İLE ONLINE EĞİTİM
DIŞ TİCARETİ BİLİYORUM EĞİTİMİ
(180.DÖNEM)
DR. HAKAN ÇINAR İLE
ARC, kalitesini ISO 9001 ve ISO 10002 kalite belgeleri ile kanıtlamış, sektörünün lider kuruluşlarındandır.

UYGULAMALI VE ÖRNEK BELGELERLE ADIM ADIM DIŞ TİCARET UZMANLIK EĞİTİMİ 

Amaç: Gerek Dış Ticaret’in ulusal boyutu, gerekse Uluslararası boyutu tüm ayrıntıları ile ele alınarak konular işlenirken, katılımcıların bu konudaki bilgi ve beceri seviyelerinin en üst düzeye taşınılması amaçlanmaktadır.

Eğitim İçeriği:
• Dış Ticaret Nedir, Yurtiçi Ticaretten Farklılıkları Nelerdir?
• Dış Ticarette Riskler ve Risklerin Çözüm Yöntemleri.
• Uluslararası Ticarette Sözleşme ve Sözleşmenin Önemi
• Uluslararası Anlaşmazlıklarda Çözüm Yolları ve İhtilafların Halli
• Dış Ticarette Kullanılan Belgelerin Detaylı Tanıtım ve Analizi
• Teslim Şekilleri (Incoterms)
• Uluslararası Mevzuatta Ödeme Şekilleri (Peşin Ödeme, Mal Mukabili Ödeme, Vesaik Mukabili Ödeme, Kabul Kredili İşlemler)
• Nakliyat Sigortaları Teminat Türleri
• İhracat Mevzuatı ve Uygulamaları (Transit Ticaret, Takas, Kredili İhracat, Bedelsiz İhracat, Bağlı Muamele, Kayda Bağlı İhracatlar, Fuar ve Sergilere Katılım)
• Serbest Bölgeler Ve Serbest Bölgeler Mevzuatı. Bölgelerin Kullanım Avantajları
• İhracat İş Akış Prosedürleri
• İthalat Mevzuatı ve Uygulamaları (Bedelsiz İthalat, Kullanılmış Eşya İthalatı, Mahrece İade)
• İthalatta İş Akışları ve Uygulamaları – Örnek Uygulama
• İthalatta Vergilerin Hesaplanması
• Gümrük Mevzuatı, Rejim Türleri ve Uygulamaları

Katılımcı Profili: Bu eğitime, ithalat – ihracatla ilgili her türlü detayı uygulamalı olarak öğrenmek isteyen her seviyedeki kişin

Ne Dediler?

Oyak Renault- Murat Candemir : Hakan hocamın konuya hâkimiyeti sıcak yaklaşımı bu konuya ilgimi arttırmaya yaradı. Diğer eğitimlere de katılmak dileğiyle!

Mobil Oil Türk A.Ş – Volkan Cömert : Her bakımdan faydalı, öğretici, sahadan örneklerle daha da ilgi çekici ve zevkli hale getirilmiş dış ticaret eğitimi için Hakan bey’e çok teşekkür ediyorum.

Ogün Acar (Bireysel Katılımcı) : Dış Ticaret/ Mevzuat konularından artık korkmuyorum, Ne yapmam hangi yoldan nasıl gitmem gerektiğini biliyorum. Hakan hoca gibi somut başarılar örneğini görmekten dolayı şanslı hissediyorum. Uzmanlık alanına hakimiyet, bilginin aktarımı konusundaki formasyon ilk kez bu kadar memnuniyet duyuyorum.

Turkcell – İsmail Tünay : Konuya hâkimiyet ve anlatım becerisi yüksek bir hocamızdan böyle ağır bir dersi, çok kolaymış gibi öğrenmenin keyfini sürüyorum. Anlatıcının (Hakan hoca) ne kadar önemli olduğuna şahit oldum.

As Dağıtım – Selin İren: Kısa süreye sığdırılmış oldukça verimli bir programdı. Hakan hoca bilgi aktarmada çok profesyoneldi. Kendisine teşekkürlerimi sunarım ve ARC Eğitim danışmanlık şirketine de ayrıca böyle kısa ve yoğun bir program hazırladığı için teşekkür ederim.

Turkcell – Ayşenur Gözaydın : Hem anlatım şekli, hem de verilen örneklerle bu kadar geniş kapsamlı ve anlaşılması zor bir konu benim açımdan çok akılda kalıcı olmuştur. Yaptığım işte kullanıp uygulayabileceğim birçok konu hakkında bilgi sahibi oldum. Hakan hoca bugüne kadar gördüğüm en iyi hocalardan biriydi. Bu kadar ağır bir konuyu Hakan hoca’dan başka birisinin bu kadar iyi anlatabileceğini sanmıyorum.

Lucas Elektrik -Gülay Tanrıver : Bu program benim için çok eğitici oldu! Hakan hocaya çok teşekkür ediyorum. (dış ticaretten korkmuyorum artık:)

Kale Oto- Ayhan Aktaş : Hangi eğitim olursa olsun, eğitimin katılımcılar için faydalı ve eğlenceli olmasını sağlayan eğitimci olduğunu bu eğitimde bir kez daha gördüm. Hakan bey’e çok teşekkür ederim.

Sunjüt (Greif) – Gülşah Kolsuz : Öncelikle Hakan Hocanın açık anlatımı ve örnekleri konuyu daha iyi kavramamıza neden oldu. Yaptığım işin teorik kısmını daha iyi anladım. Seminerin katkıları olduğuna inanıyorum. Her şey için teşekkürler.

Barsan Lojistik – Emel Usta : Ben tek kelimeyle Hakan Bey’in konuya hâkimiyetine ve işleyiş tarzına hayran kaldım. Tekrar başka bir konudaki seminerine katılmak isterim.

Temsa – Anış Paydak : Bu kadar teknik konuların bu kadar eğlenceli şekilde anlatılması çok güzel bir sürpriz oldu. Hakan Bey işine çok hakim, iletişimi çok iyi, tebrik ediyorum.

Ayşegül Doğan (Bireysel Katılımcı) : Bu eğitimin benim için çok faydalı bir eğitim olduğuna inanıyorum. Hakan hocamın da dış ticaret hakkında üstün bilgileri ve bizi bilgilendirdiği için minnet borçluyum. Bana dış ticareti gerçekten de sevdirdi. 🙂 Teşekkürler

Barsan Lojistik – Esran Deveci : Örnekli ve uygulamalı anlatımı ile konuya hâkim olan, eğlenceli anlatımıyla anlama sorunu
Turkcell – Arzu Akçay : Eğiticinin anlatım tarzı mükemmel, işlenen konu mevcut işimde şuan için tam anlamı ile kullanmıyor olmama rağmen Hakan Bey’in anlatım tarzından dolayı kişisel olarak konuya merakım uyandı.

Turkcell – Arzu Akçay : Eğiticinin anlatım tarzı mükemmel, işlenen konu mevcut işimde şuan için tam anlamı ile kullanmıyor olmama rağmen Hakan Bey’in anlatım tarzından dolayı kişisel olarak konuya merakım uyandı.

Maersk  – Banu Yalçın : Eğitimin interaktif ve soru-cevap yönünde ilerlemesi ve örnekler, tecrübelerle tarafsızca renklendirilmesi akıcılığı sağlıyor. Bu nedenle eğitim, keyifli ve öğreticiydi. Teşekkürler.

Göktay İnşaat – Sutay Hamzapaşaoğlu : Çok samimi olarak söylemek gerekirse; katıldığım gerek yurtdışındaki gerekse Türkiye’deki eğitimlere kıyasla kesinlikle harikulade bir eğitim. Hakan hocanın sıcaklığı, cana yakınlığı ve konuya olan hâkimiyeti olağanüstü. Bülent hocanın da aynı şekilde profesyonelliği bu eğitimi kelimenin tam anlamıyla eşsiz kılıyor. Bir eğitim ancak bu kadar öğretici ve keyifli yapılabilir ve organize edilebilir. Lokasyon seçimi de ayrıca çok uygundu. Her şey için teşekkürler.

Program Tarihleri        : 6 Şubat Cumartesi 09:30-13:30 – 7 Şubat Pazar 13:30-17:30
Program Ücreti            : 1.000 TL + KDV

Katılım için Kayıt Formu doldurulması ve tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir.
Eğitim bedelinin, Denizbank Sultanahmet Şubesi TR10 0013 4000 0144 3495 3000 01 Iban nolu ARC Eğitim Hesabına yatırılması gerekmektedir.) Hesap No:  1485-14434953-351
Ödemenin eğitim tarihinden 2 iş günü önce yapılması ve dekontun tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.
Web sitemiz üzerinden kredi kartı ile ödeme yapılabilir.
Eğitim bedeline, eğitim dokümanları, sertifika dahildir.
ARC gerektiğinde eğitim mekanını veya eğitmeni değiştirme, programı iptal etme veya erteleme hakkını saklı tutmaktadır.
Kayıt için  0212 212 76 11 veya 0533 815 80 60 numaralı telefonu arayarak, veya arc@arc.com.tr mail adresinden kayıt ve katılımcı tanıma formu isteyebilirsiniz.
Kayıt ve katılımcı tanıma formunu doldurduktan sonra arc@arc.com.tr adresine göndermeniz rica olunur.Bu maili bir daha almak istemiyorsanız arc@arc.com.tr adresine mail atınız…