İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


1st AUTOMOTIVE WORLD Digital

Nisan 3, 2021
Sunu1-1-1200x675.jpg

8-10 Eylül 2021 tarihlerinde digital olarak gerçekleştirilecek olan “1st AUTOMOTIVE WORLD Digital” hakkındaki bilgiler aşağıda yer almaktadır.

******************************** <IMPORTANT NOTICE> *****************************************
Call for exhibitors!  World’s leading exhibition for advanced automotive technology – AUTOMOTIVE WORLD Goes Digital in September, 2021!
*******************************************************************************************************

Newly Launching!

1st AUTOMOTIVE WORLD Digital
– An online exhibition for advanced automotive technology –

Dates: September 8 (Wed) – 10(Fri), 2021
Organised by: Reed Exhibitions Japan Ltd.

AUTOMOTIVE WORLD is held 3 times a year.  Virtually in September & physically in October at Nagoya & in January at Tokyo.

>>> Information Request: https://www.automotiveworld.jp/ex_en/
>>> Web:  www.automotiveworld.jp/digital_outline_en/

=============================
Why AUTOMOTIVE WORLD Digital?
=============================

1. 13-year-history of success as a physical exhibition

AUTOMOTIVE WORLD has been held for 13 years in Tokyo & Nagoya. 1,000 exhibitors & 40,000 visitors in 2020.  The show has a high reputation and is recognised widely.

2. 30,000 automotive industry professionals will visit the digital edition

3. Various functions to facilitate matching between exhibitors & visitors

Check More Details >> www.automotiveworld.jp/digital_outline_en/

===============
Exhibit Profile
===============
– Automotive Electronics Technology
– Automotive Software
– EV/FCV Technology
– Autonomous Driving Technology
– Lightweight Technology
– Processing Technology, etc.

===============
Visitor Profile
===============

– Automakers
– Automotive Component Manufacturers, etc.

AUTOMOTIVE WORLD Digital will be the best online platform to expand your business in the automotive industry. Join AUTOMOTIVE WORLD Digital and expand your business!

If you are interested in exhibiting at AUTOMOTIVE WORLD Digital and would like to get more details, please simply reply back with the form below.

============== Reply Form ====================
e-mail to: car-digital@reedexpo.co.jp

Send information:

[  ] Cost Estimation
[  ] Steps to Exhibiting
[  ] Exhibition Outline

Your Company Name :
Country :
Your Name :
TEL:
E-mail :
Your Company Website :
==============================================

We look forward to hearing from you soon.

Best regards,

AUTOMOTIVE WORLD Digital Show Management
Reed Exhibitions Japan Ltd.
TEL:+81-3-3349-8502
car-digital@reedexpo.co.jp

[Concurrent Shows]
1st NEPCON JAPAN Digital
1st SMART FACTORY Expo Digital
1st RoboDEX Digital

AUTOMOTIVE WORLD is held 3 times a year!

      1st AUTOMOTIVE WORLD Digital
– An online exhibition where you can have business discussions with automotive engineers! –

Dates: September 8 (Wed) – 10(Fri), 2021
Organised by: Reed Exhibitions Japan Ltd.

4th AUTOMOTIVE WORLD Nagoya

Dates: October 27 (Wed) – 29(Fri), 2021
Venue: Portmesse Nagoya, Japan

14th AUTOMOTIVE WORLD

Dates: January 19 (Wed) – 21(Fri), 2022
Venue: Tokyo Big Sight, Japan