İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


Ufuk 2020 ve EUREKA Programları Hakkında

Nisan 19, 2019
Görsel-Template-11-1200x675.jpg

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (KOÜ TTO) ve Sistem Global Danışmanlık işbirliğiyle 24 Nisan 2019, Çarşamba günü KOÜ Teknopark’ta “Ar-Ge, Teknoloji ve Girişim Alanındaki Uluslararası Fon Kaynaklarına Erişim Eğitimi” adlı bir seminer düzenlenecektir. Seminere katılmak isteyenlerin aşağıda iletişim bilgileri yer alan KOÜ TTO yetkilisine katılım bildiriminde bulunmaları gerekmektedir.

 

Program Kısa Tanıtım Link
Ufuk 2020 (Horizon 2020) Avrupa 2020 stratejisinin 7 sancak gemisi inisiyatifinden biri olan İnovasyon Birliği kapsamında Avrupa genelinde araştırma ve yenilik temelinde kalkınmanın sağlanması için geliştirilmiş bir destek programıdır. Programın üç temel önceliği, Bilimde Mükemmeliyet, Endüstriyel Liderlik ve Toplumsal Sorunlardır. Program, AB’nin 2014 – 2020 mali döneminde gerçekleştirilecek olup toplam € 80 milyar’lık bir bütçeye sahiptir. Program, Avrupa Birliği’nin 7. Çerçeve Programının devamı niteliğinde olmakla beraber uygulama süreçlerinin kolaylaştırılması ve kapsamı bakımında bazı yenilikler de getirmektedir. Ufuk2020 programının Türkiye koordinatörü olan kuruluş, TÜBİTAK’tır. https://ufuk2020.org.tr/tr
EUREKA EUREKA program bir AB programı olmamakla birlikte AB’nin birlik olarak üyesi olduğu ve toplamda AB üyesi 27 ülke ve AB dışından Makedonya, Norveç, İsrail, Sırbistan, Rusya, Monako, San Marino, İsviçre, Ukrayna, İzlanda, Arnavutluk, Bosna-Hersek ve Türkiye’nin (toplam 40 ülkenin) üyesi olduğu bir Avrupa Çapında kurulmuş bir Ar-Ge ve İnovasyon Destek programıdır. Türkiye, 1985’ten bu yana EURAKA programına katılım göstermektedir. EUREKA programının Türkiye koordinatörü olan kurum Tübitak’tır.

Türkiye’den EUREKA ve EUROSTARS programlarına başvuran kuruluşlar ilişikte yer alan TEYDEB 1509 Uygulama Esaslarına tabidirler. Bir AB programı olmamasına karşın EUREKA ile FP7 ve diğer AB programları arasında işbirliği ve ortaklık imkanları bulunmaktadır. EUREKA programı yıla yaygın olarak açıktır ve başvurular Tübitak teknik değerlendirmesinden geçtikten sonra Brüksel’deki EUREKA Ofisine iletilmektedir.

http://www.eureka.org.tr/

Duyuru: http://koutto.com/ar-ge-teknoloji-ve-girisim-alanindaki-uluslararasi-fon-kaynaklarina-erisim-egitimi/

Etkinliğin tarihi 24 Nisan 2019, Çarşamba
Etkinliğin saati 14.00 – 16.30
Etkinliğin yeri Kocaeli Üniversitesi Teknopark Toplantı Salonu, Başiskele

(Ulaşım için: http://www.kouteknopark.com/iletisim/)

Etkinlikte ele alınacak konular ·         AB Çerçeve Programları’na Giriş

·         HORIZON 2020 (H2020)

·         H2020 Proje Tipleri ve Fonlama Modelleri

·         H2020 Programı’na Katılım ve Proje Hazırlama

·         H2020’ye yönelik TÜBİTAK Destekleri

·         EUREKA Programı

·         EUREKA Proje Tipleri

·         EUREKA Programına Katılım ve Proje Hazırlama

·         TÜBİTAK 1509 Uluslararası Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı

·         Uluslararası Açık Çağrılar – Yaklaşan Etkinlikler

Konuşmacı Hazal Bedir, Sistem Global Danışmanlık Uluslararası Projeler Danışmanı

Katılım bildirimleri ve sorularınız için:

Esra Oflaz

Kocaeli Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (KOÜ TTO)

Tel: (262) 303 38 87

e-posta: tto@kocaeli.edu.tr