İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


Symposium Composites 19.-20. 09. 2018

Eylül 13, 2018
Görsel-Template-11-1200x675.jpg
Dear Mr. Hakki Hacialioglu,

 

In a few days the SYMPOSIUM COMPOSITES opens its doors for the third time! With this newsletter we will give you an overview of all the highlights and programme items that you should not miss.

Application-oriented lectures and practical presentations

The program consists of exciting and application-oriented topics with technical depth and high scientific quality – compiled by the Program Committee of Carbon Composites e.V. The sessions are divided into the main topics Automotive and Transport, Recycling, Mechanical and Plant Engineering, Materials, Aerospace as well as Civil Engineering and Infrastructure.

 

To the lecture program >>>

SYMPOSIUM COMPOSITES

Future Market powered by interlift – Composites in the elevator industry

The lectures of the “Future Market” give participants an outlook into the future and insight into new areas of application. This year’s focus is on composites in the elevator industry. Look forward to exciting presentations by Composyst, thyssenkrupp elevators and KONE as well as an impressive demonstrator.

 

To the Future Market >>>

Future Market

Industry and Science Shuttles

Numerous companies in the composites industry are located in the Augsburg area, which is also one of the most important international science, research and development centers for lightweight construction and fiber composites. By participating in the SYMPOSIUM COMPOSITES, you have the chance to experience what is happening behind the scenes at the renowned companies Voith Composites and Airbus Helicopters as well as at the research centers of the Fraunhofer IGCV, the German Aerospace Center (DLR), the University of Augsburg and the ITA Augsburg.

 

To the Science Shuttle >>>

To the Industry Shuttle to Voith Composites >>>

To the Industry Shuttle to Airbus Helicopters >>>

Industry and Science Shuttles

Supporting programme:
Get-Together, accompanying exhibition and award ceremony for students

Both the accompanying exhibition with around 20 exhibitors and exciting exhibits and the get-together on 19.09.2018 offer you plenty of networking opportunities. A special highlight will also be the presentation of the study prize, which is organized by Carbon Composites e.V. and honors innovative and outstanding theses in the field of composites.

 

To the highlights >>>

SYMPOSIUM COMPOSITES

Organizational Information

For your preparation you will find a lot of important information on the website of the SYMPOSIUM COMPOSITES. We have compiled the most important links for you below. The project team will be happy to advise you.

 

To the website >>>

Arrival and stay >>>

To the ticket shop >>>

To the project team >>>

SYMPOSIUM COMPOSITES
Please contact us and discuss your participation in the SYMPOSIUM COMPOSITES 2018 – as an exhibitor, visitor or partner. We’ll be pleased to help you.

 

Your SYMPOSIUM COMPOSITES Team

Messe Augsburg ASMV GmbH

 

Am Messezentrum 5 | 86159 Augsburg
Tel.: +49 (0)821-2572-206/-311
Fax: +49 (0)821-2572-277
www.messeaugsburg.de

 

Wenn Sie diese E-Mail (an: ihacialioglu@kompozit.org.tr) nicht mehr empfangen möchten, können Sie diese hier abbestellen.

 

Responsible for the content of this newsletter, Messe Augsburg ASMV GmbH. All information is provided without warranty. Represented by CEO: Gerhard Reiter – Entry on Commercial Register, Register court: Amtsgericht Augsburg, HR-Eintrag 9522 – Sales tax identification number acc. ยง 27a UStG, Tax ID: DE-127472549

Photo credit: Messe Augsburg ASMV GmbH / photographers: Holger Rauner, Marco Kleebauer; Eva-Maria Weißgerber, Carbon Composites e.V., Airbus Helicopters, Voith GmbH & Co. KGaA; thyssenkrupp Elevator Innovation GmbH

www.symposium-composites.com