İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 6 November 2018

Kasım 7, 2018
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites dergisinin 6 Kasım 2018 tarihli haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

06 November 2018 unsubscribe
NetComposites Now
Composites in Construction 2019 - CompIC
Thermwood Introduces Vertical Layer 3D Printing
Thermwood Introduces Vertical Layer 3D Printing
Composites UK Announces 2018 Award Winners
Composites UK Announces 2018 Award Winners
Airtech Introduces LTC3 Carbon Tooling Prepregs
Airtech Introduces LTC3 Carbon Tooling Prepregs

AnalySwift Joins ANSYS Preferred Partner Programme

AnalySwift Joins ANSYS Preferred Partner Programme

AnalySwift, provider of modelling software for composites and other advanced materials, has joined the ANSYS Preferred Partner as …


BGF Industries Invests $7 Million in New US Headquarters

BGF Industries Invests $7 Million in New US Headquarters

Porcher Industries subsidiary BGF Industries is planning to invest US$7 million to relocate its US headquarters and research and d…


Lord Launches Two Automotive Adhesives at Feiplar

Lord Launches Two Automotive Adhesives at Feiplar

Lord is introducing two new adhesive products for bonding composite automotive parts at the Feiplar exhibition on 6-8 November in …


ThermHex Showcases Lightweight, Foldable Canoe at Composites Europe 2018

ThermHex Showcases Lightweight, Foldable Canoe at Composites Europe 2018

ThermHex Waben will display the Onak foldable canoe, weighing only 17 kg, at Composites Europe 2018.


CPA and Purcom Launch PUGreen Polyurethane Resin at Feiplar

CPA and Purcom Launch PUGreen Polyurethane Resin at Feiplar

PUGreen, a vegetable-based polyurethane resin for composites applications, is being launched by CPA and Purcom during Feiplar Comp…


Compotec Scheduled for April 2019

Compotec Scheduled for April 2019

The 11th edition of the Compotec, the Italian exhibition dedicated to composite materials, will take place in Marina di Carrara on…


Web Industries Rebrands

Web Industries Rebrands

A rebranding initiative designed to cultivate relationships, trust and transparency with customers, prospects and suppliers has be…


Granta Design Introduces CES Selector 2019

Granta Design has released CES Selector 2019. The new version of the software tool for materials selection and graphical analysis of materials properties features enhanced data and tools that can help companies decide whether addi…


Velox Announces Distribution Partnership with Ashland for Sweden, Norway and Denmark

Velox has entered into a strategic distribution partnership with Ashland for Sweden, Norway and Denmark, effective from 12 December 2018.


Strongwell Signs Distributor Agreement with Lichtgitter Germany

US pultruder Strongwell has announced an agreement with Lichtgitter, Germany, for the distribution of Strongwell’s DURADEK and DURAGRID pultruded fibreglass gratings in Germany, France, the Netherlands, Belgium, Turkey, Bulgaria, …


North American Bus Maker Orders Hexagon Composites Hydrogen Fuel Tanks

North America’s largest transit bus maker, New Flyer, has ordered high-pressure hydrogen tanks from Hexagon Composites to be used on 25 of its Xcelsior hydrogen fuel cell (fuel cell-electric) transit buses.


EuCIA Presents Composites Eurocode Guidelines at Composites Europe 2018

The European Composites Industry Association (EuCIA) will present the latest guidelines for the proposed composites Eurocode during Composites Europe 2018 in Stuttgart, Germany, on 6-8 November. The association will also provide u…


Orthotropic Engineering Offers Specialist Composites Design Services

Orthotropic Engineering has been established by experienced composites engineer Matt Dawson to offer a comprehensive range of design and analysis services across the renewable, marine, industrial and transportation sectors.

Abaris
Coventive Composites
Ecocomp 2019

Latest Jobs

Composites Evolution – Prepreg Sales Manager

Chesterfield,UK

Solvay Group – Senior Engineer – Applications Research

Heanor, Derbyshire, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

LAP GmbH Laser Applikationen

Upcoming Events

JEC Asia 2018

14 Nov 2018 – 16 Nov 2018
Seoul, South Korea

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coombe Abbey Hotel, Binley, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Williams F1 Conference Centre, Oxford

© 2018 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

06 November 2018 | unsubscribe

Twitter Google+ Facebook LinkedIn