İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 5 February 2019

Şubat 6, 2019
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites News 5 Şubat 2019 tarihli haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

05 February 2019 unsubscribe
NetComposites
Composites in Construction 2019 - CompIC
Bioresin Prepreg Meets the Most Stringent HL3 Requirements of Rail Fire Standard EN45545-2
Bioresin Prepreg Meets the Most Stringent HL3 Requirements of Rail Fire Standard EN45545-2
EconCore to Showcase New High-performance Honeycomb Technology
EconCore to Showcase New High-performance Honeycomb Technology
Rent it – Don't Buy It: KraussMaffei Customer CMJ Sets Store by New Rent-it Business Model
Rent it – Don’t Buy It: KraussMaffei Customer CMJ Sets Store by New Rent-it Business Model

Name Change of Aviation Enterprises to Airborne UK Reflects Further Integration Into Airborne Group

Name Change of Aviation Enterprises to Airborne UK Reflects Further Integration Into Airborne Group

UK based Aviation Enterprises (AEL) announces the company name change to Airborne UK. AEL was acqu…


Teijin to Supply Tenax Carbon Fibre Thermoplastic Intermediate Material for Boeing Commercial Airplanes

Teijin to Supply Tenax Carbon Fibre Thermoplastic Intermediate Material for Boeing Commercial Airplanes

Teijin announces that its Tenax carbon fibre and carbon fibre thermoplastic unidirectional pre-impregnated tape (Tenax TPUD) were …


Cristex Invest in New Zünd G3 L3200 Cutter

Cristex Invest in New Zünd G3 L3200 Cutter

Cristex have recently expanded its service portfolio with the arrival of the new Zünd G3 cutter, offering its customers enhanced c…


Solvay Expands Offering of High-performance Polymers for 3D-printing Simulation

Solvay Expands Offering of High-performance Polymers for 3D-printing Simulation

Solvay adds 10% carbon fibre filled KetaSpire polyetheretherketone (PEEK) and neat Radel polypheny…


Siemens Joins Forces With Teesside University to Use Fibersim as a Teaching Tool for Composite Design

Siemens Joins Forces With Teesside University to Use Fibersim as a Teaching Tool for Composite Design

There is a growing popularity for using advanced composite materials in all areas of engineering, …


High-performance Prepolymer Technology for Hot Melt Adhesives

High-performance Prepolymer Technology for Hot Melt Adhesives

LANXESS will be attending the In-Adhesives Symposium in Munich this year with an expert presentati…


Chem-Trend Enhances R&D Capabilities in Europe

Chem-Trend announces the opening of an advanced research and development (R&D) laboratory space in Maisach, Germany.


ThermHex Presents New Green Honeycombs at JEC World 2019

ThermHex presents its honeycomb cores made of recycled PET (RPET) for the first time at the JEC World in Paris, France.


Hexcel Exhibits at Aero India 2019

Hexcel is exhibiting at the Aero India show for the sixth time, continuing to support customers in the Indian subcontinent and throughout Asia.


Biesterfeld Acquires Distribution Rights for Solvay’s Sulfone Polymers in UK and Ireland

Biesterfeld is strengthening its partnership with Solvay Specialty Polymers. With effect from April 2019, the distributor will handle sales of the sulfone polymers Udel PSU, Radel PPSU and Veradel P…


Exel Composites to Close Its Production Facility in Germany

Exel Composites’ subsidiary Exel has agreed with the local works council, Betriebsrat, to close production in the Voerde manufacturing facility in Germany by 30 April 2019.

Abaris
Coventive Composites
JEC World 2019
Composites in Motorsport 2019

Latest Jobs

PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub: Meso-scale Modelling of 3D Fibre Preforms

Nottingham, UK

bigHead – Applications Engineer

Verwood, Dorset, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Composites One

Upcoming Events

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

28 Mar 2019 – 29 Mar 2019
Chesterfield, UK

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coventry, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Oxford, UK

© 2019 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

05 February 2019 | unsubscribe

Twitter Facebook LinkedIn