İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 29 January 2019

Şubat 1, 2019
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites News dergisinin 29 Ocak 2019 tarihli haber bültenini aşağıda yer almaktadır.

29 January 2019 unsubscribe
NetComposites
Composites in Construction 2019 - CompIC
Web Industries to Highlight Custom-formatted Thermoplastic Composites for Aerospace Applications at JEC World 2019
Web Industries to Highlight Custom-formatted Thermoplastic Composites for Aerospace Applications at JEC World 2019
RTP Company Offers Thermoplastic Solutions for Medical Devices and Equipment
RTP Company Offers Thermoplastic Solutions for Medical Devices and Equipment
Seatec and Compotec 2019 Develop a Wide Range of Collaborations Coordinated With the Main Category Institutions
Seatec and Compotec 2019 Develop a Wide Range of Collaborations Coordinated With the Main Category Institutions

Teijin Extends Contract to Supply Carbon Fibre to Bombardier for AIRBUS A220

Teijin Extends Contract to Supply Carbon Fibre to Bombardier for AIRBUS A220

Teijin announces that it has been awarded a contract to sup…


Construction of New AW609 Wind Tunnel Model Uses 3D Printing Technology and Carbon-Composite Material

Construction of New AW609 Wind Tunnel Model Uses 3D Printing Technology and Carbon-Composite Material

Among the most interesting and significant applications in the aerospace sector, developed thanks …


Covestro Involved in New Europe-wide Research Project

Covestro Involved in New Europe-wide Research Project

Together with partners, Covestro is investigating how recycling polyurethane plastics can be signi…


Zünd to Showcase Cutting System Multi-functionality at JEC World 2019

Zünd to Showcase Cutting System Multi-functionality at JEC World 2019

Zünd will be showcasing the latest developments in its modular digital cutting solutions for compo…


Ellsworth Adhesives Europe Diversifies Its Portfolio With New Range of Tooling Products

Ellsworth Adhesives Europe Diversifies Its Portfolio With New Range of Tooling Products

Ellsworth Adhesives Europe announces the introduction of a brand-new line of tooling products to i…


RadiciGroup Starts ‘Operation Clean Sweep’

RadiciGroup Starts ‘Operation Clean Sweep’

All production plants of the RadiciGroup High Performance Polymers Business Area have signed a for…


CGTech to Debut VERICUT Composites Applications V8.1.2 Software at JEC

CGTech to Debut VERICUT Composites Applications V8.1.2 Software at JEC

At the 2019 JEC Composites show, 12-14 March 2019 at the Paris Nord Villepinte Exhibition Centre,…


Sabic and Customers Launch Certified Circular Polymers from Mixed Plastic Waste

Sabic and Customers Launch Certified Circular Polymers from Mixed Plastic Waste

SABIC has announced together with its customers Unilever, Vinventions and Walki Group, the launch …


JEC Group and EuCIA Join Forces to Promote the Composites Industry

JEC Group and EuCIA Join Forces to Promote the Composites Industry

On 22 January 2019, JEC Group and EuCIA have signed a partnership agreement to join forces in Euro…


GRP Consumable Solutions Launches New Mobile Service

GRP Consumable Solutions Launches New Mobile Service

GRP Consumable Solutions is delighted to provide a new mobile consumable stock solution to the com…


Covestro And EconCore Join Forces In Composites Development

Polycarbonate applications in mass transportation EconCore and Covestro are combining their technologies in order to produce strong and lightweight honeycomb panels with outstanding performance.


EWI Adopts Granta MI System to Enhance Additive Manufacturing Efficiencies

Granta Design announces that EWI has selected the GRANTA MI software to better coordinate its additive manufacturing (AM) work across multiple AM platforms. The software system is currently being de…


Web Industries Acquires Omega Systèmes Atlantique and Aquitaine

Web Industries announces that Web Industries International Holdings has acquired 100% of the shares of France-based Omega Systèmes Atlantique and Omega Systèmes Aquitaine. These companies specialise…

Abaris
Coventive Composites
JEC World 2019
Composites in Motorsport 2019

Latest Jobs

PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub: Meso-scale Modelling of 3D Fibre Preforms

Nottingham, UK

bigHead – Applications Engineer

Verwood, Dorset, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Carbodeon

Upcoming Events

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

30 Jan 2019 – 31 Jan 2019
Chesterfield, UK

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

28 Mar 2019 – 29 Mar 2019
Chesterfield, UK

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coventry, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Oxford, UK

© 2019 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

29 January 2019 | unsubscribe

Twitter Facebook LinkedIn