İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 26 February 2019

Şubat 26, 2019
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites Firmasının 26 Şubat 2019 tarihli haftalık haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

26 February 2019 unsubscribe
NetComposites
Composites in Construction 2019 - CompIC
TFP Launch Next Generation Nonwovens at JEC World
TFP Launch Next Generation Nonwovens at JEC World
Altair to Support Start-up Booster Competition, Host Conference at JEC World 2019
Altair to Support Start-up Booster Competition, Host Conference at JEC World 2019
Henkel to Showcase Enhanced Efficiency and Sustainability at JEC 2019
Henkel to Showcase Enhanced Efficiency and Sustainability at JEC 2019

New Jersey DOT Selects FRP Composite Piles To Replace Ageing Wooden Structure

New Jersey DOT Selects FRP Composite Piles To Replace Ageing Wooden Structure

Cape May, New Jersey is a seaside resort at the southern tip of the state’s Cape May Peninsula. Ro…


JEC World 2019: Stratasys to Showcase Latest 3D Printing Advancements for Composite Production

JEC World 2019: Stratasys to Showcase Latest 3D Printing Advancements for Composite Production

At this year’s JEC World, Stratasys will showcase its latest 3D printing solutions for composite p…


METYX Showcasing TYCOR Fibre Reinforced Core Material at JEC World 2019

METYX Showcasing TYCOR Fibre Reinforced Core Material at JEC World 2019

At JEC World 2019, Paris, METYX Group is showcasing its newly acquired TYCOR fibre reinforced core…


3A Composites Core Materials Launches Innovative Solutions

3A Composites Core Materials Launches Innovative Solutions

Balsa wood is the best universal core material in terms of mechanical properties, weight, and cost…


Mass-production of Automotive Carbon Composite Parts Showcased at JEC World 2019

Mass-production of Automotive Carbon Composite Parts Showcased at JEC World 2019

At this year’s JEC World, pultrusion specialist Thomas Technik & Innovation (TTI) is to showca…


RAMPF Presents Brand New Epoxy Board for Composite Manufacturing

RAMPF Presents Brand New Epoxy Board for Composite Manufacturing

At JEC World 2019, the international RAMPF Group is presenting its comprehensive product and servi…


3A Composites Core Materials Launches Reformulated AIREX T92

3A Composites Core Materials Launches Reformulated AIREX T92

Extensive R&D research and testing have resulted in the market-leading AIREX T92 successful re…


Huntsman at JEC World 2019: Making a Material Difference Through Chemistry

Huntsman at JEC World 2019: Making a Material Difference Through Chemistry

Huntsman will be showcasing its evolving portfolio of composites and polyurethane resins, adhesive…


Strategic Purchase for Pultrusion: KraussMaffei Takes Over Pultrex

Strategic Purchase for Pultrusion: KraussMaffei Takes Over Pultrex

KraussMaffei signed a share purchase agreement with Pultrex, based in Manningtree, Essex, UK on 21…


New Conference Concept by COMPOSITES EUROPE and Trade Association Composites Germany

In future, COMPOSITES EUROPE and the trade association Composites Germany will cooperate even more closely and organise the International Composites Conference (ICC) jointly from 2019.


Porcher Industries and Meggitt to Unveil Latest Thermoplastic 5G Radome Technology at JEC World 2019

Porcher Industries is proud to have supported Meggitt with the development of a new SATCOM radome.


Sicomin to Redefine Sandwich Core Infusion Technology With Launch of MaxCore

Sicomin is redefining engineered sandwich construction through the introduction of MaxCore.


Diehl Aviation Selects Altair as Preferred Strategic CAE Supplier

Altair and Diehl Aviation have signed a multiyear agreement establishing Altair as Diehl Aviation’s preferred strategic computer-aided engineering (CAE) supplier.

Abaris
Coventive Composites
Ecocomp 2019
JEC World 2019
Composites in Motorsport 2019
NetComposites Advertise Here

Latest Jobs

PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub: Meso-scale Modelling of 3D Fibre Preforms

Nottingham, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Composites One

Upcoming Events

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

28 Mar 2019 – 29 Mar 2019
Chesterfield, UK

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coventry, UK

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

26 Jun 2019 – 27 Jun 2019
Chesterfield, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Oxford, UK

© 2019 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

26 February 2019 | unsubscribe

Twitter Facebook LinkedIn