İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 22 January 2019

Ocak 24, 2019
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites firmasının 22 Ocak 2019 tarihli haftalık haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

NetComposites
Composites in Construction 2019 - CompIC
TRB Lightweight Structures Selected as a Supplier for Elekta
TRB Lightweight Structures Selected as a Supplier for Elekta
AMRC Works With Prodrive to Accelerate Composites Recycling Challenge
AMRC Works With Prodrive to Accelerate Composites Recycling Challenge
Breakthrough in Composite Processing Times
Breakthrough in Composite Processing Times

Harsh Climate Protection Specialist Extends Type 4X Enclosure Range for Outdoor Equipment Applications

Harsh Climate Protection Specialist Extends Type 4X Enclosure Range for Outdoor Equipment Applications

The harsh environment protection benefits of GRP-based enclosures are now available for hundreds o…


Covestro and Haier Plan Digitalisation Joint Laboratory

Covestro and Haier Plan Digitalisation Joint Laboratory

Covestro and the Haier Group, a major global brand for household appliances, have agreed to set up…


USQ Partners With Defence Scientists to Develop Next-generation Aircraft Repairs

USQ Partners With Defence Scientists to Develop Next-generation Aircraft Repairs

Researchers from Defence Science and Technology (DST) and USQ are working on a three-year collabor…


Negri Bossi at MECSPE 2019

Negri Bossi at MECSPE 2019

Negri Bossi will be present at MECSPE, first Italian event of the year 2019 that will take place i…


JEC World 2019 for Wabash and Carver

JEC World 2019 for Wabash and Carver

Wabash MPI and Carver will highlight their full line of hydraulic and pneumatic presses for the co…


‘Inspired from Life, We Reinforce Life’ Says Kordsa’s New Campaign

‘Inspired from Life, We Reinforce Life’ Says Kordsa’s New Campaign

Kordsa, operating in tire, construction reinforcement and composites technologies market with its …


Web Industries’ Middlesex Plant Earns Nadcap Accreditation Covering Aerospace Composite Ply Cutting and Kitting Operations

Web Industries’ Middlesex Plant Earns Nadcap Accreditation Covering Aerospace Composite Ply Cutting and Kitting Operations

The Middlesex production facility of Web Industries’ Aerospace market team has earned accreditatio…


NETZSCH and USQ Join in Research Partnership to Advance Automated Composite Manufacturing

NETZSCH and USQ Join in Research Partnership to Advance Automated Composite Manufacturing

Accepting challenges and creating solutions – these are the goals of NETZSCH Research Partnerships…


Boeing Delivers First 787 Dreamliner for WestJet

Boeing Delivers First 787 Dreamliner for WestJet

Boeing has delivered the first of ten 787 Dreamliners to WestJet, marking the start of the airline…


Composite Integration Appoints Distributor in India

Composite Integration Appoints Distributor in India

Composite Integration are excited to announce it has appointed TrioBotics Automation Solutions as …


ZCL Composites to be Acquired by Shawcor

ZCL Composites is pleased to announce that it has entered into a definitive agreement (the ‘Arrangement Agreement’) with Shawcor a global energy services company, under which Shawcor will acquire al…


Thermwood Announces New Distributor

Thermwood Corporation is pleased to announce a new partnership with Advanced Machine Systems (AMS).

Abaris
Coventive Composites
JEC World 2019

Latest Jobs

PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub: Meso-scale Modelling of 3D Fibre Preforms

Nottingham, UK

University of Edinburgh – Senior Lecturer / Reader in Composite Manufacturing

Edinburgh, UK

bigHead – Applications Engineer

Verwood, Dorset, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Composites Evolution Ltd

Upcoming Events

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

30 Jan 2019 – 31 Jan 2019
Chesterfield, UK

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

28 Mar 2019 – 29 Mar 2019
Chesterfield, UK

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coventry, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Oxford, UK

© 2019 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

22 January 2019 | unsubscribe

Twitter Facebook LinkedIn