İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 19 February 2019

Şubat 22, 2019
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites firmasının 19 Şubat 2019 tarihli haftalık haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

19 February 2019 unsubscribe
NetComposites
Composites in Construction 2019 - CompIC
Notus Composites to Supply 3D Fire Retardant Façade Panels for the Museum of the Future, Dubai
Notus Composites to Supply 3D Fire Retardant Façade Panels for the Museum of the Future, Dubai
Silicon Valley CEO Celebrates Engineering Talent of Tomorrow at AMRC Training Centre Awards
Silicon Valley CEO Celebrates Engineering Talent of Tomorrow at AMRC Training Centre Awards
Refitech’s Carbon Guide Dog Handle JEC 2019 Innovation Award Finalist
Refitech’s Carbon Guide Dog Handle JEC 2019 Innovation Award Finalist

Innovative Train Seat Support is JEC Award Finalist

Innovative Train Seat Support is JEC Award Finalist

A lightweight rail passenger seat support manufactured from a fire-resistant bio-resin prepreg has…


Scott Bader at JEC World 2019

Scott Bader at JEC World 2019

At JEC World 2019, Scott Bader will launch two products; their new Crestafire intumescent FST syst…


Covestro at JEC World 2019

Covestro at JEC World 2019

Covestro says it has been committed to developing material solutions for composites for several ye…


Andretti Autosport Shifts Into High Performance Additive Manufacturing With Stratasys

Andretti Autosport Shifts Into High Performance Additive Manufacturing With Stratasys

Enabling leaders across professional racing to gain a competitive edge with state-of-the-art 3D pr…


Cristex Keeps Pace With Composites Sector Thanks to ‘Limitless' Zünd G3 Cutter

Cristex Keeps Pace With Composites Sector Thanks to ‘Limitless’ Zünd G3 Cutter

Cristex Composites Materials has recently expanded its product offering with the addition of a new…


METYX USA Boosts Technical Textiles Production Capacity

METYX USA Boosts Technical Textiles Production Capacity

In response to growing market demand, METYX USA is boosting production of its range of high-perfor…


Reinventing the Wheel Is Possible With Graphene Nanotubes

Reinventing the Wheel Is Possible With Graphene Nanotubes

Do you enjoy a cross-country ride on your bike on the weekend? Wouldn’t you appreciate a bike with…


Tecniplas Projects 10% Growth in 2019

Tecniplas Projects 10% Growth in 2019

Brazilian reference in the manufacture of composites tanks and special equipment, Tecniplas predic…


The University of Sheffield Advanced Manufacturing Research Centre Hosts 2nd CIRP Conference

The University of Sheffield Advanced Manufacturing Research Centre Hosts 2nd CIRP Conference

The 2nd CIRP Conference on Composite Material Parts Manufacturing (CCMPM) will take place on 10-11…


Global Call for Submissions for the 2019 Altair Enlighten Award

Altair and the Centre for Automotive Research (CAR), invite submissions for the 2019 Enlighten Award.


Kordsa to Expand Its Global Footprint in Aerospace Industry With New US Investment

Kordsa expands its reinforcement areas with its strategic investments and game-changer technologies.


Michelman Counts on Textechno´s FIMATEST

Michelman has invested in the FIMATEST adhesion measurement system to ensure their sizing solutions continue to contribu…

Abaris
Coventive Composites
Ecocomp 2019
JEC World 2019
Composites in Motorsport 2019

Latest Jobs

PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub: Meso-scale Modelling of 3D Fibre Preforms

Nottingham, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Composites Evolution Ltd

Upcoming Events

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

28 Mar 2019 – 29 Mar 2019
Chesterfield, UK

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coventry, UK

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

26 Jun 2019 – 27 Jun 2019
Chesterfield, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

CAMX 2019

23 Sep 2019 – 26 Sep 2019
Anaheim, California

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Oxford, UK

© 2019 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK