İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 16 April 2019

Nisan 17, 2019
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites dergisinin 16 Nisan 2019 tarihli haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

16 April 2019 unsubscribe
NetComposites
Ecocomp
AREVO to Manufacture World’s First 3D-Printed Carbon Fibre Unibody Bike Frames
AREVO to Manufacture World’s First 3D-Printed Carbon Fibre Unibody Bike Frames
Eco-Friendly Composite Piles Strong As Steel But Designed To Bend Upon Impact
Eco-Friendly Composite Piles Strong As Steel But Designed To Bend Upon Impact
Chem-Trend to Showcase New Die Lubricant Technologies at GIFA
Chem-Trend to Showcase New Die Lubricant Technologies at GIFA

Zünd UK's Cutting-edge Technology Showcase Reaps Rewards at Sign & Digital UK 2019

Zünd UK’s Cutting-edge Technology Showcase Reaps Rewards at Sign & Digital UK 2019

Zünd UK returned to Sign & Digital at the beginning of April with a showcase of its precision …


New PNP Series Pneumatic Presses from Wabash/Carver

New PNP Series Pneumatic Presses from Wabash/Carver

Wabash MPI and Carver have announced a new line of pneumatic presses for a wide variety of applica…


Composite Shapes Bring Industrial Aesthetic to Residential Complex

Composite Shapes Bring Industrial Aesthetic to Residential Complex

Near Glendale, California, sits a brand new multi-story housing complex which blends outdoor livin…


LIPEX ENGINEERING Announces Nonwoven Tissue Line Order to China

LIPEX ENGINEERING Announces Nonwoven Tissue Line Order to China

LIPEX ENGINEERING has finalised contract talks with Chinese company to deliver a Nonwoven Tissue L…


BYK Opens New Site in Shanghai

BYK Opens New Site in Shanghai

BYK is expanding its operations in the Shanghai region to meet the anticipated growth in demand in…


CGTech to Demonstrate VERICUT’s Efficiency Force at GTMA Manufacturing Solutions 2019

CGTech to Demonstrate VERICUT’s Efficiency Force at GTMA Manufacturing Solutions 2019

CGTech will be showcasing how its industry leading technology, VERICUT will help manufacturers to …


Web Industries Upgrades National Composites Centre Membership to Tier 2 Status

Web Industries has deepened its involvement with the National Composites Centre (NCC) by upgrading from associate to Tier 2 membership.


FCI Completes One Year of Release Agent Manufacture in Brazil

Subsidiary in Latin America of the English company Marbocote, Florence Chemical Industry (FCI) completes one year of semi-permanent release agents manufacture in Brazil.


Ascent Aerospace to Exhibit at AeroDef Manufacturing 2019

Ascent Aerospace will be an exhibitor at the upcoming AeroDef Manufacturing 2019 event in Long Beach, California from 29 April – 2 May 2019.


Edison Award Honours DuPont Composite Bonding Adhesive

An innovative composite bonding adhesive from DuPont earned silver honours at the 2019 Edison Awards celebration in New York City last week.

Abaris
Coventive Composites
Composites in Motorsport 2019
NetComposites Advertise Here

Latest Jobs

Research Fellow or Research Assistant on Process Simulation and Monitoring

Cranfield, UK

Research Fellow in Composites Manufacturing

Nottingham, UK

BCOMP AG – Quality Engineer for Fast Moving Swiss High-tech Company

Fribourg, Switzerland

Production Team Leader

Chesterfield, UK

PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub: Meso-scale Modelling of 3D Fibre Preforms

Nottingham, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Cristex Composite Materials

Upcoming Events

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coventry, UK

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

26 Jun 2019 – 27 Jun 2019
Chesterfield, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Oxford, UK

Advanced Engineering 2019

30 Oct 2019 – 31 Oct 2019
Birmingham, UK

© 2019 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

16 April 2019 | unsubscribe

Twitter Facebook LinkedIn