İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 15 January 2019

Ocak 15, 2019
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites News dergisinin 15 Şubat 2019 tarihli haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

NetComposites Now
Composites in Construction 2019 - CompIC
Dura Composites Launch New Co-Extruded Fire-Rated & Slip-Resistant Decking Ranges
Dura Composites Launch New Co-Extruded Fire-Rated & Slip-Resistant Decking Ranges
Getting the Measure With Fast and Accurate Data
Getting the Measure With Fast and Accurate Data
Rhodes Interform Develops Revolutionary New Process for Aerospace Industry
Rhodes Interform Develops Revolutionary New Process for Aerospace Industry

Direct Tool Company Unveils FUSION Magazine

Direct Tool Company Unveils FUSION Magazine

Tools and consumables supplier Direct Tool Company (better known as DTC) have just announced the l…


KraussMaffei is Advancing Digital Research and Teaching in the Field of Injection Moulding

KraussMaffei is Advancing Digital Research and Teaching in the Field of Injection Moulding

By providing a new injection moulding machine from the all-electric PX series, KraussMaffei is sup…


Chomarat Invests in its Coatings & Films Business: New Extruder, New Graining Line

Chomarat Invests in its Coatings & Films Business: New Extruder, New Graining Line

Chomarat is developing its Coatings & Films business at its French sites. The Group has just a…


CFMS Announces Partnership With National Composites Centre

CFMS Announces Partnership With National Composites Centre

TheBristol-based Centre for Modelling & Simulation (CF…


METYX USA Gains ISO 9001: 2015 Certification

METYX USA Gains ISO 9001: 2015 Certification

The new METYX USA technical textiles production, sales and distribution facility in Renlo, Gaston …


Fisnar Launches F4000 Advance Series of Benchtop Dispensing Robots Offering Users the Ultimate in Flexibility

Fisnar Launches F4000 Advance Series of Benchtop Dispensing Robots Offering Users the Ultimate in Flexibility

Fisnar is excited to announce the launch of its next generation F4000 Advance Series of benchtop d…


NCC and Surface Generation Collaborate to Demonstrate Thermoplastic Overmoulding Capabilities

NCC and Surface Generation Collaborate to Demonstrate Thermoplastic Overmoulding Capabilities

The National Composites Centre (NCC) is currently supporting Surface Generation (Rutland, UK) in t…


Textechno Enhances its Composite Testing Technology with AZL Partnership

Textechno is pleased to announce its partnership with the AZL, Aachen Centre for Integrative Lightweight Production.


New Conbility Customer for Production Systems: Tape Placement Applicator ‘PrePro 3D’ Successfully Installed in Spain

In October 2018, Conbility delivered the modular Tape Placement Applicator ‘PrePro 3D’ to the Technology Centre AIMEN in O Porriño, Spain, within a delivery time of 4 months.


ACMA and EPTA Announce the Keynote and Detailed Program for the North American Pultrusion Conference

After a sold-out success in 2017, ACMA and EPTA join forces again to host the acclaimed North American Pultrusion Conference, focused on broader application and expansion of pultrusion technology in…


Hexcel Promotes Composite Innovations for Automotive Engineers at NAIAS, Detroit in the JEC Composites Pavilion

Hexcel is participating in the North American International Automotive Show (NAIAS) on 14-17 January 2019 to promote the benefits of composite materials for the cars of today and tomorrow.


CHOMARAT Obtains Certification for Environmental & Energy Management with ISO 14001 and ISO 50001

CHOMARAT has demonstrated the Group’s determination to pursue a sustainable process by earning environmental management (ISO 14001) and energy management (ISO 50001) certification for its French sit…


VELOX Announces Distribution Partnership With Porcher Industries

VELOX announces the distribution partnership with the global company Porcher Industries in the following territories: Benelux, UK, Ireland, Norway, Sweden, Finland, Denmark and Spain/Portugal.

Abaris
Coventive Composites
JEC World 2019

Latest Jobs

PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub: Meso-scale Modelling of 3D Fibre Preforms

Nottingham, UK

University of Edinburgh – Senior Lecturer / Reader in Composite Manufacturing

Edinburgh, UK

bigHead – Applications Engineer

Verwood, Dorset, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Composites One

Upcoming Events

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

30 Jan 2019 – 31 Jan 2019
Chesterfield, UK

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

2-Day Classroom + Practical Composite Material Training Course

28 Mar 2019 – 29 Mar 2019
Chesterfield, UK

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coventry, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Oxford, UK

© 2019 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

15 January 2019 | unsubscribe

Twitter Facebook LinkedIn