İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 13 November 2018

Kasım 15, 2018
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites News dergisinin 13 Kasım 2018 tarihli haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

NetComposites Now
Composites in Construction 2019 - CompIC
Advanced Engineering Celebrates Success of 10th Edition
Advanced Engineering Celebrates Success of 10th Edition
AOC Aliancys and Indupol Support Improved Vehicle Testing Solutions
AOC Aliancys and Indupol Support Improved Vehicle Testing Solutions
Bucher and Ensinger Develop Thermoplastic Connector Mountings for Aircraft Interiors
Bucher and Ensinger Develop Thermoplastic Connector Mountings for Aircraft Interiors

DowAksa Joins PULLWind Consortium

DowAksa Joins PULLWind Consortium

An alliance of composite companies has formed PULLWind, a strategic consortium designed to enable leading wind blade manufacturers…


Chomarat Invests in New Laid Scrim Manufacturing Technology

Chomarat Invests in New Laid Scrim Manufacturing Technology

Chomarat has invested in a new pilot production line to develop its next generation of scrim reinforcements for the construction m…


Rockwood Composites Wins Composites UK Innovation Award

Rockwood Composites Wins Composites UK Innovation Award

Rockwood Composites has won Composite UK’s Innovation in Manufacture Award.


CRP Discusses 3D Printing in Boat Building

CRP Discusses 3D Printing in Boat Building

CRP Technology will present its Selective Laser Sintering (SLS) technology and patented Windform composite materials at the MetsTr…


Case Study: ENATA’s High Performance Foiler

Case Study: ENATA’s High Performance Foiler

The ENATA FOILER is a radical evolution in motor yacht design with its unique hydro-foiling system effortlessly flying the yacht 1…


LM Wind Power Inaugurates New US Technology Centre

LM Wind Power Inaugurates New US Technology Centre

LM Wind Power has inaugurated a Technology Centre Americas facility to develop and test new techniques for designing and building …


Zünd UK Demonstrates Precision Cutting Systems

Zünd UK Demonstrates Precision Cutting Systems

Zünd UK demonstrated its precision cutting systems at Advanced Engineering 2018, focusing on how they can increase productivity an…


AVK Issues 2018 Report on Europe’s GRP Market

The AVK (Industrievereinigung Verstärkte Kunststoffe) has published its annual market report for glass fibre reinforced plastics (GRP). In 2018, the European GRP market is expected to grow again by around 2% to an estimated total …


North American Pultrusion Conference Scheduled for April 2019

The American Composites Manufacturers Association (ACMA) and the European Pultrusion Technology Association (EPTA) have announced the second North American Pultrusion Conference, which will take place 8-10 April 2019 in Rosemont, …


Hexagon Composites to Acquire Agility Fuel Solutions

Hexagon Composites has signed an agreement to acquire the remaining 50% of Agility Fuel Solutions, strengthening its position as a leading global gas fuel solutions provider.


Composites One Receives Multi-Site Aerospace Certification

EAGLE Registrations has awarded several Composites One locations the AS9120 Rev B Multi-Site Certification, which includes the ISO 9001:2015 standard.

Abaris
Coventive Composites
Ecocomp 2019

Latest Jobs

Marshall Aerospace and Defence Group – Senior Sales Executive

Home and Kirkbymoorside, North Yorkshire

Composites Evolution – Prepreg Sales Manager

Chesterfield,UK

Solvay Group – Senior Engineer – Applications Research

Heanor, Derbyshire, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Composites Evolution Ltd

Upcoming Events

JEC Asia 2018

14 Nov 2018 – 16 Nov 2018
Seoul, South Korea

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coombe Abbey Hotel, Binley, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Williams F1 Conference Centre, Oxford

© 2018 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

13 November 2018 | unsubscribe

Twitter Google+ Facebook LinkedIn