İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites News 11 December 2018

Aralık 12, 2018
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites firmasının 11 Aralık 2018 tarihli haftalık haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

NetComposites Now
Composites in Construction 2019 - CompIC
Mikrosam Delivers State-of-the-art Multi-material Capable Automated Fibre Placement AFP) System to Brandenburg University of Technology Cottbus
Mikrosam Delivers State-of-the-art Multi-material Capable Automated Fibre Placement (AFP) System to Brandenburg University of Technology Cottbus
Angel Trains, ESG Rail and Stratasys Tackle Obsolescence in the Rail Industry with UK’s First 3D Printing Manufacturing Solution
Angel Trains, ESG Rail and Stratasys Tackle Obsolescence in the Rail Industry with UK’s First 3D Printing Manufacturing Solution
Huntsman PU Composite Technologies Take Centre Stage at Gent Design Exhibition
Huntsman PU Composite Technologies Take Centre Stage at Gent Design Exhibition

Brazilian Composite Sector Registers Second Consecutive Year of Growth

Brazilian Composite Sector Registers Second Consecutive Year of Growth

The Brazilian composite sector expects to close 2018 with a turnover of US$ 685 million, a high of…


Metal Matrix Composites Deliver 40 Percent Weight Saving for Electric Motor Rotors

Metal Matrix Composites Deliver 40 Percent Weight Saving for Electric Motor Rotors

Alvant says its aluminium matrix composite is proven to offer significant weight and performance b…


Web Industries Awarded Membership in National Composites Centre

Web Industries Awarded Membership in National Composites Centre

Web Industries, a precision formatter of flexible materials and an outsource manufacturer, has bee…


MoPaHyb Final Symposium in Pfinztal Consortium Led by Dieffenbacher Celebrates Project’s Successful Conclusion

MoPaHyb Final Symposium in Pfinztal Consortium Led by Dieffenbacher Celebrates Project’s Successful Conclusion

In late November, the 14 project partners in the MoPaHyb consortium developing a modular productio…


Sicomin Awarded Bureau Veritas Footprint Progress Certification

Sicomin Awarded Bureau Veritas Footprint Progress Certification

Sicomin have been awarded the Bureau Veritas Footprint Progress Certification for their GreenPoxy products range.


Foster Corporation Appointed Distributor of Solvay’s Ketaspire PEEK and Avaspire PAEK Polymers for Healthcare Markets

Foster Corporation has been appointed as a North American distributor of Solvay’s KetaSpire PEEK and AvaSpire PAEK polyketone based polymers for the North American medical market. This will include …


VERICUT Brings the Force to Autosport Engineering

CGTech is powering into Autosport Engineering 2019, which will take place between the 10-11 January at the Birmingham NEC,


BAXT Introduce Cutting-edge Composite Sanding Technology CARBONite

CARBONite by BAXT is the first ever abrasive material engineered specifically for the sanding of composite materials.


SikaAxson Becomes Sika Advanced Resins

Three years after its takeover, a new chapter begins for SikaAxson. The Business Unit has been renamed Sika Advanced Resins, marking a new step in the integration of the Sika Group.


Hexcel to Acquire ARC Technologies

Hexcel has entered into a definitive agreement to acquire ARC Technologies, a supplier of custom RF/EMI and microwave absorbing composite materials for military, aerospace and industrial applications.


Malcolm Nicholls Launch Cutting Edge Online Instant Quote Tool

Leading prototyping expert, Malcolm Nicholls has launched a cutting edge online instant quote and ordering tool.

Abaris
Coventive Composites
Ecocomp 2019

Latest Jobs

bigHead – Applications Engineer

Verwood, Dorset, UK

Marshall Aerospace and Defence Group – Senior Sales Executive

Home and Kirkbymoorside, North Yorkshire, UK

University of Nottingham – PhD Studentship: EPSRC Future Composites Manufacturing Research Hub

Nottingham, UK


Featured Company

Thermwood Corporation

Upcoming Events

JEC World 2019

12 Mar 2019 – 14 Mar 2019
Paris, France

CompIC 2019

10 Apr 2019 – 11 Apr 2019
Amsterdam, The Netherlands

Ecocomp 2019

19 Jun 2019 – 20 Jun 2019
Coombe Abbey Hotel, Binley, UK

Advanced Composites in Construction

03 Sep 2019 – 05 Sep 2019
Birmingham, UK

Composites in Motorsport

22 Oct 2019 – 23 Oct 2019
Williams F1 Conference Centre, Oxford, UK

© 2018 NetComposites Ltd

4A Broom Business Park,
Bridge Way
Chesterfield
S41 9QG, UK

11 December 2018 | unsubscribe

Twitter Google+ Facebook LinkedIn