İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


NetComposites Conference Calendar

Aralık 7, 2018
Görsel-Template-8-1200x675.jpg

NetComposites Firmasının 2019 yılı aktiviteleri ile ilgili yazı aşağıda yer almaktadır.

2019 is just around the corner which means it’s time to plan your activities for the year ahead. If you are looking to attend any events in 2019, make sure it’s an NC Event. Offering a wide range of expert speakers from different sectors across the industry and providing the opportunity to share experiences and knowledge in an informative and relaxed yet professional environment is what we do best.

From construction and the use of FRP materials, the environment, renewable resources and biocomposites to composite solutions for the motorsport and sports industries, we are sure we have an event you don’t want to miss. And with our pricing now standard across all event brands, it couldn’t be easier to get involved:

  • Advertise (£99+) showcase your brand within the event supplement, handed to each delegate at the event
  • Exhibit (£899)demonstrate your company’s services and/or products. Package includes 1 x delegate, quarter page advert within supplement and media exposure
  • Stationery Sponsor (£1500)branding on pens, notepads and lanyards. Package includes 1 x delegate and quarter page advert within supplement
  • Drinks Reception Sponsor (£1500)  – a fantastic networking event and an opportunity to promote your brand. Package includes 1 x delegate, exhibition space, media exposure and quarter page advert within supplement
  • Event Sponsor (£3000)the ultimate package ensuring your brand is at the forefront of the event. Package includes 2 x delegates, exhibition space, branding on all event marketing and media exposure and full page advert within supplement
10-11 April 2019 / Amsterdam
CompIC 2019 will continue to explore the success stories, advantages and obstacles of using composites in construction applications. Discover common interests in developing fibre reinforced polymer composites as the material of choice for an increasing number of construction and infrastructure projects.
CompIC website
19-20 June 2019 / Coventry, UK
Ecocomp 2019 takes place on 19-20 June 2019 at Coombe Abbey Hotel, Binley, UK and as a peer-reviewed conference, will focus on composite materials derived from sustainable sources, covering topics such as natural fibre reinforcements, recycled fibre reinforcements, wood fibre composites, bio-derived resins, biodegradable composites, eco-design, life cycle studies, recycling of composites and case study applications.
EcoComp Website
3-5 September 2019 / Birmingham, UK
Advanced Composites in Construction returns for its 9th edition in 2019, focusing on current topics within the construction industry with the purpose of highlighting the use of fibre reinforced polymer (FRP) composite materials in new and existing all-FRP structures as well as strengthening, refurbishment and reinforcement applications in traditional infrastructure.
ACIC Website

22-23 October 2019 / Williams F1 Conference Centre, UK
The Motorsport industry has continuously been a primary adopter of innovative technology, motivated by the desire to decrease weight. Formula 1 have utilised lighter and stiffer materials for decades; in 1981 McLaren transformed the building of racing cars with the manufacture of F1’s first carbon fibre monocoque. The pioneering work continues; the Motorsport industry is still committed to developing new composite solutions. Composites in Motorsport will explore new composite material developments in Motorsport related applications including package of pilot, engine, tyres, aerodynamics, technical innovation & reliability.
Composites in Motorsport Website
We hope to welcome you to an event in 2019!

NetComposites Website
Copyright © 2018 NetComposites, All rights reserved.
We like to keep our contacts updated with the latest events – let us know if you do not wish to be kept up to date.
Our mailing address is:

NetComposites

4A Broom Business Park
Bridge Way

Chesterfield, Derbyshire S41 9QG

United Kingdom

Add us to your address book

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.