İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


Moskova’ya Geniş Katılımlı İş Heyeti

Eylül 23, 2018
Gorsel-Template-16-1200x675.jpg
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), 11 – 13 Kasım 2018 tarihlerinde Rusya Federasyonu’nun başkenti Moskova’ya geniş katılımlı bir ticaret heyeti düzenlemekte olup ziyaret kapsamında İş Forumu ve İkili İş Görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Sektör sınırlaması olmaksızın heyete dileyen tüm firmalar davetli olup Ticaret Müşavirliklerimizce bildirilen raporlarda ve ilgili ülkenin dış ticaret verileri doğrultusunda aşağıda listelenen sektörlerin ilgili ülkede daha fazla potansiyele sahip oldukları değerlendirilmiştir. Umuma mahsus, hizmet ve hususi mahsus pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik Pasaport hamilleri 90 gün süreyle vizeden muaftır. Vizesi olmayan katılımcılar için toplu olarak vize alınacaktır.

Son başvuru tarihi: 5 Ekim 2018, Cuma

Duyuru: http://www.tim.org.tr/tr/heyetler-rusya-ticaret-heyeti-1.html

Online katılım bildirim formu: https://tr.research.net/r/Rusya2018

Ziyaret tarihleri 11 – 13 Kasım 2018
Potansiyel sektörler

 

Sektör sınırlaması olmaksızın heyete dileyen tüm firmalar davetli olup, Ticaret Müşavirliklerimizce bildirilen raporlarda ve ilgili ülkenin dış ticaret verileri doğrultusunda aşağıda listelenen sektörlerin ilgili ülkede daha fazla potansiyele sahip oldukları değerlendirilmiştir.
  • Makine
  • Elektrik-Elektronik
  • Otomotiv
  • Kimyevi Maddeler
  • Hazır Giyim ve Konfeksiyon
  • Deri
  • Tekstil ve Hammaddeleri
  • Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller
  • Hububat
  • Bakliyat
  • Meyve ve Sebze
  • Yağlı Tohumlar ve Mamulleri
  • Mobilya
  • Kağıt ve Orman Ürünleri
Program 11 Kasım 2018, Pazar İstanbul’dan kalkış (akşam saatleri)
12 Kasım 2018, Pazartesi 10.00 – 11.00 İş Forumu
11.00 – 17.00 İkili İş Görüşmeleri (B2B)
12.00 – 13.00 Öğle arası
13.00 – 17.00 Sektörel yuvarlak masa toplantıları (eşzamanlı)

  • İnşaat teknolojileri
  • Tekstil, hazırgiyim, deri, konfensiyon
  • Gıda ürünleri
13 Kasım 2018, Salı Serbest Zaman
İstanbul’a hareket (akşam saatleri)
Katılım ücreti Katılımcı başına 7.200 TL
Ücrete tabi giderler:

  • B2B görüşme (Katılımcıların, görüşmek istedikleri firmalara/kurumlara ilişkin bilgileri paylaşması durumunda bu firmalarla/kurumlarla temasa geçilerek firmalar/kurumlar görüşmelere davet edilecektir.)
  • THY ile Ekonomi Sınıfı gidiş dönüş uçak bileti (Dileyen katılımcılar, ücret farkı olmaksızın ve THY’nin yer durumunun uygunluğu çerçevesinde, konaklamaları ve transferleri kendilerine ait olmak üzere geç dönüş talep edebilir.)
  • Otel konaklaması (2 gece oda + Kahvaltı / Radisson Royal Hotel “Eski Ukrayna Hotel”)
  • Etkinlik günü öğle yemeği ve akşam resepsiyonu
  • Transferler (Havalimanı – Otel – Havalimanı)
  • Vize ücreti
Hesap bilgileri:

  • Türkiye İhracatçılar Meclisi
  • Vakıfbank Güneşli Ticari Şube (Şube kodu: 1248)
  • IBAN No: TR58 0001 5001 5800 7261 1743 61
Heyete ilişkin ödemelerin firmaların resmi hesapları üzerinden gönderilmesi ve açıklama bölümüne heyetin isminin yazılması gerekmektedir. Son başvuru tarihinden önce iletilen iptaller için başvuru ücreti iade edilir.

Daha fazla bilgi ve sorularınız için:

Melike Emiroğlu Kaplan

Tel: (212) 454 01 89

e-posta: melikeemiroglu@tim.org.tr