İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


LA PASSION YATI ÖDÜL KAZANDI

Mayıs 18, 2017
Gorsel-Template-20-1200x675.jpg
SARP YATCHS firması tarafından Antalya Serbest Bölge’de kurulan tersanede tamamen Türk isçisi ve mühendisinin emeğiyle üretilen 46 metre boyundaki ‘La Passion’ adlı Türk yatı, dünya yat sektörünün ‘Oscar’ı olarak kabul edilen ‘Neptün heykeli’ ödülünü aldı.
Sarp Yachts Tersane Müdürü Emre Şandan yaptığı açıklamada, 2013 yılında kızağa konulan ve geçen yıl mart ayında denize indirilen ‘La Passion’un, ‘World Superyacht Awards’ yarısmasında ‘500 groston altında, 43 metre ve üstü’ kategorisinde, dünya yat sektörünün ‘Oscar’ı olarak nitelendirilen Neptün heykeli ödülü kazandığını söyledi.
Eti Şirketler Grubu ve Sarp Havacılık Lojistik’in de sahibi olan Kanatlı Ailesi tarafından bes yıl önce Antalya Serbest Bölge’de 80 metreye kadar kisiye özel süper yat imal etmek amacıyla kurulan Sarp Yachts’ın ilk lüks yatı ‘La Passion’un aldığı uluslararası ödüllere bir yenisini daha eklediğini belirten Emre Şandan, “Tamamen Türk isçisi ve mühendisiyle mimarının emeğiyle yapılan La Passion, tasarım asamasında ve denize indikten sonra aldığı ödüllere, süper yat dünyasının en prestijli olanını da eklemis oldu. Neptün heykeli ödülü ile ülkemizin süper yat endüstrisinde dünyada ne kadar önemli bir asama kaydettiğini kanıtlıyor” dedi.
Yatın her açıdan iyi düsünülmüs olması, gövdenin denizcilik açısından dünya çapında dikkate değer olması, çelik gövde ve kompozit üst yapının çok yüksek kalitede ve temiz isçiliğe sahip olması dolayısıyla yatın ödül almaya hak kazandığına değinen Emre Şandan, iç yerlesim ve modern iç tasarımın da kararda etkili olduğunu söyledi.
 
Geçen hafta İtalya’nın Floransa sehrinde düzenlenen özel bir törenle ödüller sahiplerine verildi. Sarp Yachts adına Genel Müdür Ünal Şakar, Tersane Müdürü Emre Şandan, yatın tasarımcısı Tanju Kalaycıoğlu ve Tersane Üretim Müdürü Piraye Orhun, ödülü Boat International Bas Editörü Marilyn Mower’ın elinden birlikte aldı.
LA PASSION’UN ÖZELLİKLERİ VE ÖDÜLLERİ
Gövde ve dıs çizgileri dünyaca ünlü yat tasarımcısı Tanju Kalaycıoğlu, iç tasarımı ise Adam Lay’e ait. 46 metre boyunda, 9 metre enindeki yat, 22.5 milyon Euro değerinde. Türkiye’de bugüne kadar üretilmis çelik gövde üzerine karbon fiber takviyeli kompozit üst binaya sahip en büyük motor yat olma özelliği tasıyor.
La Passion, The World Superyacht Awards 2017 yarısmasında ’43 metre ve üzeri, 500 Gt altı Deplasman Motor Yat’ kategorisinde birinci, The ShowBoats Design Awards 2017 yarısmasında ’48 metre altı, En İyi Dıs Tasarım & Stil Motor Yat kategorisinde finalist, The ShowBoats Design Awards 2017’de ‘500 GT altı En İyi İç Yerlesim ve Tasarım Motor Yat’ kategorisinde finalist, The ShowBoats Design Awards 2017 Yarısması’nda ‘En Yenilikçi Motor Yat’ kategorisinde finalist oldu. World Yachts Trophies 2016 Yarısması’nda Revelation of the Year Jüri Özel Ödülü alan yat, Design Et Al International Yacht & Aviation Awards 2015’de 40 metre üzeri Konsept Proje birinciliği, A’Design Awards 2015’de Yat ve Marin Araçları Tasarımı kategorisi birinciliğini elde etti. Awards 2015’de İç Mekan ve Sergi Alanları Tasarımı Ödülü alan yat, Kompozit Sanayicileri Derneği 2015’de En Yenilikçi Kompozit Ürün ödülü aldı.
Super Yatchs Firmasını basarılı çalısmalarından dolayı kutlar daha nice basarı dolu ürünlere imza atmalarını dileriz.