İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


Inside Composites – Information is Power

Ekim 9, 2017
Gorsel-Template-18-1200x675.jpg

Inside Composites Firmasının Kompozit Sektörünün alt sektörleri ile ilgili satışa sunduğu pazar araştırmaları ile yazısı aşağıda yer almaktadır.

October 2017
Information is Power
Whether you need to know more about the sector you already operate in, or about one you have yet to enter – sometimes you have to drill down deeper…
book
Growth Opportunities for Carbon Fiber in the Global Automotive Composites Market
The future of global automotive composites carbon fibre market looks promising with opportunities in various applications….
| $4850
buy
book
view
A detached view from an impartial and experienced outsider can be a quick and cost-effective route to deeper insights about the company you’re looking to buy, the market your looking to enter or the business expansion you are planning. We have around 60 specialist reports from leading, highly-respected and experienced analysts across the entire composites, textile and nonwovens value chains – please use them to your ultimate advantage.
billy Adrian Wilson | Editor
Adrian Wilson | Editor
report
Growth Opportunities in the Global Tooling Resin Market
The global tooling resin market is forecast to grow at a CAGR of 6.9% from 2017 to 2022….
| $4850
buy
report
Automotive Composites: The make-or-break decade for carbon and natural fibres (PDF)
The report reviews the use of composites in the automotive sector and assesses how far they are from being used in mass vehicle…
| £495
buy
report
Growth Opportunities for Thermoset Resin in the Global Composites Industry
The future of automotive thermoset resin composites market looks good with opportunities in interior, exterior and others components….
| $4850
buy
report
Growth Opportunities in the Global Automotive Thermoplastic Resin Composites Market
The future of automotive thermoplastic resin composites market looks good with opportunities in various…
| $4850
buy
report
Automotive Textiles: An industry in flux – from Motor City to Silicon Valley (PDF)
There have been tremendous changes to the structure of the automotive textiles industry since the last edition of this report was published in 2013….
| £595
buy
report
Growth Opportunities in the Global Continuous Fiber Thermoplastics Market
The future of global continuous fibre thermoplastics (CFT) market looks…
| $4850
buy
Select reports from the archive
Growth Opportunities for Thermoplastic Composites in the European Consumer Goods Market read more
| $4850
Growth Opportunities in the Global Composites Industry read more
| $4850
Growth Opportunities for PU (Polyurethane) Resin Market in Composites 2015-2020 read more
| $4850
Growth Opportunities for Epoxy Curing Agents In Composites Market read more
| $4850
Growth Opportunities for Polypropylene Resin in the Global Composites Industry read more
| $4850
Growth Opportunities in the Global Thermoset Resin Composites Market read more
| $4850
Growth Opportunities in Thermoplastic Composites in the Asian Consumer Goods Market read more
| $4850
Growth Opportunities in the Global Prepreg Market read more
| $4850
Growth Opportunities in the Global Thermoplastic Composites Market read more
| $4850
Growth Opportunities for the Global Sheet Molding Compound Market read more
| $4850
Growth Opportunities in the Global Composites Market read more
| $4850
Growth Opportunities in the Indian Composites Market read more
| $4850
Worldwide LFRT Competitive Analysis and Leadership Study 2015 read more
| $4900
Worldwide Carbon Fiber Competitive Analysis and Leadership Study 2016 read more
| $4900
footlogo
© Copyright Inside Composites
Inside Composites is an online publication of Inside Textiles
PO Box 271, Nantwich, CW5 9BT, United Kingdon
Registered in England No. 04687617