İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


HUKD Duyuru 29 Mart 2018

Mart 30, 2018
Gorsel-Template-1-1200x675.jpg

1.2. DEİK – Türkiye-Rusya İş Konseyi Organizasyonunda Özel Sektör Heyetinin Rostov Ziyareti ve İş Forumu, 19-20 Nisan 2018

“Sayın Yetkili,

DEİK / Türkiye-Rusya İş Konseyi olarak, Rusya Federasyonu bölgelerinin tanıtılması, o bölgelerdeki iş ve yatırım potansiyelinin yerinde incelenmesi, yerel yönetim ve özel sektör temsilcileri ile doğrudan temasların sağlanması amacıyla gerçekleştirilen faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Son olarak Kasım 2017’de İş Konseyinin Türkiye ve Rusya kanatlarının XIX.Ortak Toplantısını Rusya’nın Voronej şehrinde düzenlemiş, akabinde üyelerimizden olumlu dönüşler almış bulunmaktayız. Bahsi geçen etkinliğin başarısı Rusya’daki diğer bölgelerin de dikkatini çekmiş ve benzer ziyaretlerin düzenlenmesi talepleri T.C. Moskova Büyükelçiliğimiz, RF Türkiye Ticaret Mümessilliği gibi makamlar aracılığıyla Kurulumuza iletilmiştir.

Bu çerçevede, Rusya Federasyonu Güney Federal Biriminde Don nehri üstünde yerleşik, coğrafik konumu nedeniyle Kuzey Kafkasya ile diğer bölgeler arasında ulaşım bağlantıları merkezi görevini  üstlenen, hem kendi sınırları içerisinde hem de komşu bölgelerde kömür, petrol, doğalgaz, metalurji, makina sanayi, tarım makine ve aletleri imalatı, kimya, tarım, buğday yetiştiriciliği, hayvancılık alanlarının oldukça gelişmiş olduğu Rostov şehrine İş Konseyimiz organizasyonunda bir ziyaret programının düzenlenmesi öngörülmektedir. Türkiye özel sektörünün, inşaat müteahhitlik, metal işleme, hafif sanayi, lojistik merkezlerin kurulması ve işletilmesi gibi başlıca işbirliği olanakları çerçevesinde ilgisini çekebilecek Rostov Bölgesi hakkında sunumlara  http://www.deik.org.tr/contents-fileaction-16668 ve http://www.deik.org.tr/contents-fileaction-16670 adresli internet bağlantılarından  ulaşılabilmektedir.

Rostov Bölgesi Valiliği ve Ekonomik Kalkınma Bakanlığı işbirliğinde ve T.C. Novorossiysk Başkonsolosluğumuz destekleriyle 19-20 Nisan 2018 tarihlerinde ekteki taslak programa uygun olarak düzenlenmesi planlanan bahsi geçen ziyarete katılmayı arzu eden üyelerimizin en geç 6 Nisan 2018, Cuma günü saat 18:00’a kadar https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/632/10637 adresli internet bağlantısı üzerinden kayıt yaptırmaları, Rostov’da 2 gece konaklama, havaalanı ve şehir içi transferler, rehber tercüman hizmetleri ve diğer organizasyonel giderlerin dahil olduğu katılım bedeli avans tutarını kayıt sayfasında belirtilen hesaba yatırmaları gerekmektedir. İstanbul – Rostov – İstanbul uçak biletleri katılımcılar tarafından münferiden temin edilecektir.

T.C. vatandaşlarının Rusya’ya girişlerinde vizeye ihtiyaç duyulmaktadır. Bahsi geçen ziyarete katılım teyidi veren katılımcıların pasaport bilgileri DEİK Avrasya Koordinatörlüğü tarafından  RF İstanbul Başkonsolosluğuna iletilecek olup, vizesi onaylanan katılımcıların anılan diplomatik misyon temsilciliğine bizzat giderek vize bitiş tarihinden minimum 6 ay geçerli olan pasaportu, yazıcıdan çıktısı alınan ve eksiksiz doldurulan vize anketi (https://visa.kdmid.ru/), vesikalık fotoğraf ve vize ücretini teslim etmeleri  gerekmektedir.

Anılan ziyaret programına ilişkin her türlü  güncelleme ve detay bilgi katılım teyidi veren firma temsilcilerine bilahare iletilecektir. Etkin ve tatmin edici ziyaret programının hazırlanabilmesi için başvuruların, yukarıda belirtilen tarihten önce mümkün olduğu kadar erken yapılması önem arz etmektedir.

Ek: Taslak program (1 sayfa)”

*****

2.SSM – 2019 YILI MİLLİ KATILIM FUARLARI – DSEI 2019

SSM Fuar Tanıtım Grubu tarafından iletilen yazı aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

“Değerli Firma Temsilcileri,

Müsteşarlığımız tarafından 2019 yılında “Milli Katılım” sağlanması muhtemel fuarlardan birisi olan DSEI 2019 / Londra fuarında Türk Pavilyonu için gerekli alanın rezerve edilmesi ve fuar organizatörünce (Clarion Events) sunulan erken rezervasyon avantajlarından yararlanılabilmesi amacıyla firmanızın söz konusu fuara katılım sağlamayı planlaması durumunda talep ettiğiniz yaklaşık alan miktarını aşağıda iletişim bilgileri verilen DSEI fuarı organizatör firma temsilcisine bildirmeniz önem taşımaktadır.

Mrs. Ipek Diren

Sales Executive, DSEI Land Zone

E: Ipek.Diren@clarionevents.com | T: +44 (0)20 7384 7988 | F: +44 (0)20 7384 7773

Clarion Events | 69-79 Fulham High St | London| SW6 3JW

*****

3.SSM – 4. Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri (ICDDA) Basın Toplantısı

“Savunma ve havacılık sanayiinin ödüllü sektörel iletişim ve iş geliştirme etkinliği, Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri’nin (ICDDA) dördüncüsü, Savunma Sanayii Müsteşarlığı destekleriyle, Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi Derneği (OSSA) tarafından, 23-25 Ekim 2018 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kongre Merkezi/Ankara’da düzenlenecektir.

Etkinliğin ilk gününde 1600 yetkilinin katılımıyla, sektörün karşılaştığı sorunların ve olası çözümlerin tartışılacağı konferanslar, ikinci ve üçüncü günlerinde ise firma stantlarında ikili iş görüşmeleri gerçekleşecektir. ICDDA 2016’da 33 ülkeden, aralarında sektörün yurtiçinden ve yurtdışından en büyük kuruluşlarının da yer aldığı, 200’ün üzerinde firmanın katılımı ile 5400 kayıtlı ikili iş görüşmesi yapılmıştır.

05 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri (ICDDA) etkinliğinin basın toplantısına katılım sağlanmasına azami özen gösterilmesi hususunu bilgilerinize rica ederiz.

Tarih: 05 Nisan 2018

Saat: 10:00-11:30

Yer: Sheraton Ankara Hotel

LCV: Ece UMAY – (0312) 385 50 90 Dahili:1333 – ece.umay@ostim.com.tr”