İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


Compounding World Expo 2018

Mayıs 4, 2017
Gorsel-Template-10-1200x675.jpg

Additives suppliers sign up for Compounding World Expo 2018

The Compounding World Expo 2018 is attracting strong interest from additives suppliers with many leading players booking stands in the four months since the exhibition was launched. Omya, Imerys and Solvay/Cytec are among the latest companies to sign up for the exhibition, which will take place on 27-28 June 2018 at Messe Essen in Germany.

Organised by AMI and Compounding World magazine, the trade fair will be free-to-attend and will feature a packed programme of seminars, industry debates and technical presentations.

“We have seen large numbers of suppliers of minerals and functional fillers join our exhibitor list in recent weeks,” said Matt Wherlock, AMI’s exhibition sales and marketing manager. “They include Imerys, IMI Fabi, LKAB, Magnesia Germany, Mondo, Omya, Reverte and Victor Meyer”. These companies join a growing number of exhibitors offering a very broad range of additives, including JavaChem, Krahn Chemie, MPI Chemie, OCSiAl, Polyscope, Solvay/Cytec, Velox and Zhejiang Xusen.

On the machinery front, the leading suppliers of extruders, kneaders, mixers and complete turn-key compounding lines. They already include Brabender, Buss, Coperion, Dr Collin, Extricom / CPM Century Extrusion, Farrel Pomini, Feddem, ICMA San Giorgio, JSW, KraussMaffei Berstorff, Leistritz, Mixaco, Plasmec, Promixon, SM Platek, Steer, and Xinda.

“We continue to be very pleased with the extremely positive response to our launch of the first focused exhibition for the thermoplastics compounding industry,” said Andy Beevers, events and magazines director at AMI. “The large exhibition hall is already filling up fast and we are receiving lots of interest from throughout the supply chain”.

For more information on the Compounding World Expo, including the current floorplan and exhibitor list, visit the updated exhibition website at: http://www.compoundingworldexpo.com

–          ENDS     –

Notes to editor:

For further information, comment or to arrange an interview please contact:

Claudia Whitcombe, Head of Marketing, AMI E: cwh@amiplastics.com T: +44 (0) 117 314 8173

About AMI:

AMI is a leading provider of information, market intelligence and conferences for the global plastics industry. Our business is underpinned by our talented staff and our unique databases.

AMI Consultants, Researchers, Writers and Event Organisers include many of the most respected experts in their fields. We can help grow your business by identifying exciting market opportunities, new customers and innovative technologies from our intimate understanding of the global plastics processing industry, knowledge of how the markets have changed and where they are heading.

https://www.amiplastics.com/

About Compounding World:

Compounding World, published by AMI, is a monthly magazine written specifically for polymer compounders and masterbatch producers around the globe.

Every month, Compounding World covers key technical developments, market trends, strategic business issues, legislative announcements, company profiles and new product launches. Unlike other general plastics magazines, Compounding World is 100% focused on the specific information needs of compounders and masterbatch producers.

http://compoundingworld.com/

Applied Market Information Ltd., 6 Pritchard Street, Bristol, BS2 8RH, United Kingdom – Registered in England No: 02140318

IMPORTANT NOTICE: This e-mail message is confidential and may also be privileged. It is intended for the use of the addressee only. If you have received this message in error, please delete it. Applied Market Information Ltd. uses the latest anti-virus software to guard against the possibility of receiving or spreading computer viruses and this message was scanned prior to transmission. However we recommend you run your own anti-virus software on this message and any attached file(s) prior to use.

Yanıtla Yönlendir