İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


CNR Expo Haber Haftalık Bülten

Mart 9, 2020
Sunu1-5-1200x675.jpg

CNR Expo Haber 9 Mart 2020 Haftalık Bülteni aşağıda yer almaktadır.

Ticaretin Kalbi Unicera’da Atacak
Dünya seramik sektörünün yakından takip ettiği UNICERA – İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, yerli ve yabancı 1.200’ün üzerinde marka ile kapılarını açıyor. 60 milyar dolarlık dünya seramik pazarının buluşma noktası olan fuarda banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görücüye çıkıyor.
CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), Ahşap Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği (MUDER) iş birliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen UNICERA, 10 – 14 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Detaylı Bilgi
Ayakkabıcılar AYMOD ile İhracata Koşacak
1.000’in üzerinde ayakkabı markası, bu yıl 63’üncü kez kapılarını açacak AYMOD – Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı‘nda en yeni modellerini sergileyecek. Bağımsız Devletler Topluluğu’ndan, ABD ve Avrupa’ya kadar 52 ülkeden alım heyetlerinin ağırlanacağı fuarda, 2020-2021 Sonbahar/Kış sezonu ayakkabı ve saraciye modelleri uluslararası alıcıların beğenisine sunulacak.

Türkiye’nin rakipsiz ayakkabı fuarı AYMOD – Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, 1-4 Nisan 2020 tarihlerinde, ihracatın merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açacak. Yerli ve yabanı alıcı rekoru kırması beklenen fuar Türk ayakkabı sektörünün ticaret kapasitesinin artmasına büyük katkılar sağlayacak.

Detaylı Bilgi
STK’ların ENTECH’e Desteği Büyüyor!
Enerji, geri dönüşüm ve çevre teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren firmaların iç ve dış ticaret hacmini artırmak için yer aldığı ENTECH, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve KOSGEB’in destekleri ile 10 – 12 Eylül 2020 tarihleri arasında, global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Temiz çevre ve yaşanabilir gelecek misyonuyla faaliyet gösteren, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen STK’ların fuara desteği ise her geçen gün artarak devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli kurumları tarafından desteklenen Geri dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı – ENTECH, sektördeki en son gelişme ve yeniliklere, sürdürülebilir çevre teknolojilerine, çevreye duyarlı ürün ve uygulamalara da ev sahipliği yapacak.

Detaylı Bilgi
Doğa ve Deniz 2021’de Yine Aynı Tarihte Buluşacak
Hayatın tadını doğa ile iç içe olmakta bulan kamp ve karavan tutkunları bu yıl ikincisi düzenlenen Camp & Caravan İstanbul, 2021’de de CNR Avrasya Boat Show‘la eş zamanlı olarak organize edilecek. 13-21 Şubat 2021 tarihleri arasında, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi‘nde düzenlenecek olan fuarda 200’ü aşkın markanın kamp tekstili, karavan yan sanayi, yaşam üniteleri ve set ekipmanlarına ilişkin yeni ürünleri sergilenecek.
15 bin metrekarelik alanda düzenlenecek olan fuar kamp ve doğa tutkunlarının her türlü ihtiyacına cevap verebilecek. Bu yıl 24 bin 816 ziyaretçi ağırlayan Camp and Caravan İstanbul’u önümüzdeki yıl Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden 30 bine yakın doğa tutkununun ziyaret etmesi bekleniyor.
Detaylı Bilgi
CNR Avrasya Boat Show’a Ziyaretçi Akını
Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı – CNR Avrasya Boat Show, kapılarını rekor ziyaretçi sayısı ile kapattı. Denizcilik sektörünün geniş kapsamlı en büyük buluşmalarından biri olan CNR Avrasya Boat Show, su yıl 85 bin metrekarelik alanda dünya devi 250’nin üzerinde firmaya ev sahipliği yaptı. Aralarında mega yat, tekne, motor ve yelkenlilerinin de yer aldığı 10.000’i aşkın markanın 3.500’den fazla deniz aracının görücüye çıkarıldığı fuarda; ekipmanlar, aksesuarlar, su sporları ve balıkçılığa dair birçok ürün de tanıtıldı.açılacak.
Denizcilik sektörüne dair her şeyin yer aldığı fuarda ithal ve yerli üretim megayat, yelkenli, motoryat markaları, tekne imalatı ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, eğitim kurumları, charter ve broker firmaları, marinalar ve konsepte uygun giysi üreticileri son teknoloji ürünleri sergilendi. Milyar dolarlık iş hacminin yaratıldığı fuara 87 bin 314 deniz tutkunu adeta akın etti.
Detaylı Bilgi
Ücretsiz Ticaret Eğitimleri Başlıyor
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye’nin ticaret altyapısının geliştirilmesi, ticaret ve ihracat kültürünün tabana yayılması amacıyla Bakanlık olarak yürüttükleri çalışmalara bir yenisini eklediklerini belirterek, “Sanal Ticaret Akademimizi bütün vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Bu eğitim sistemimiz 7/24 çalışma masanızda ya da mobil telefonunuzda her zaman hazır olacak. Vatandaşlarımızın hizmetine açık ücretsiz bir eğitim vereceğiz.” dedi.
Pekcan, Ticaret Bakanlığında düzenlenen Sanal Ticaret Akademisinin tanıtımında yaptığı konuşmada, Türkiye’ye yeni girişimciler ve yeni ihracatçılar kazandırmak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Bakanlığın dijital uygulamalarını her geçen gün daha da geliştirdiklerini ifade eden Pekcan, “Bakanlık olarak Türkiye’nin ticaret altyapısının geliştirilmesi, ticaret ve ihracat kültürünün tabana yayılması amacıyla çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik. Sanal Ticaret Akademimizi bütün vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. ” diye konuştu.

Detaylı Bilgi
Üyelikten ayrılmak için **tıklayınız**
 Paylaş
Üyelik Bilgileriniz 
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.