İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


CNR Expo Haber Haftalık Bülten

Şubat 24, 2020
Sunu1-5-1200x675.jpg

CNR Expo Haber 24 Şubat 2020 tarihli Haftalık Bülteni aşağıda yer almaktadır.

CNR Avrasya Boat Show Tekneleri Nefes Kesiyor
Bu yıl 15’incisi düzenlenen CNR Avrasya Boat Show kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ceyda Erem ve DENTUR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Alparslan Sirkecioğlu’nun ev sahipliğinde yapılan tören T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı – Bakan Yardımcısı Sayın Ahmet Misbah Demircan, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmail Gülle, İİB – Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cem Seven, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Başaran Bayrak ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
85 bin metrekarelik alanda dünya devi 250’nin üzerinde firmaya ev sahipliği yapan fuar, aralarında mega yat, tekne, motor ve yelkenlilerinin de yer aldığı 10.000’i aşkın markanın 3.500’den fazla deniz aracını görücüye çıkardı. 1 Mart tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda, her bütçeye uygun deniz araçları deniz tutkunlarını bekliyor.
Detaylı Bilgi
60 Milyar Dolarlık Pazar
UNICERA’da Yeniden Şekilleniyor
Seramik ve yapı sektörünün lider ve ihracatçı markalarının bir araya geldiği Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı UNICERA İstanbul, sektörün en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerine sahne olacak. Türkiye’nin yanı sıra Çin, İtalya, İspanya ve Hindistan gibi ülkelerden uluslararası markaların katılacağı fuarın, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da katılımcı, ziyaretçi ve ticaret hacmi ile yeni bir rekora imza atması bekleniyor.
Yerli ve yabancı sektör profesyonelinin yoğun ilgi gösterdiği fuar; bu yıl 100.000 metrekarelik alanda 130 ülkeden 100 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görücüye çıkacağı fuarda, Dünyanın en önemli tasarımcıları 2021 yılının trendlerini belirleyecek.
Detaylı Bilgi
Baharı Müjdeleyen Fuar Ziyaretçilerini Bekliyor
CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) iş birliğiyle organize edilen EVTEKS – İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 21 – 25 Nisan 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde 26’ncı kez sektör profesyonelleri ile buluşacak.
İç mimarlar, tasarım ve konsept mağazaları, mobilya showroomları, distribütörler, ithalatçılar, toptancılar, mağazalar, zincir mağazalar, kontrat firmaları ve otellerden profesyonel alıcıların ziyaret edeceği fuarda, Avrupa, Orta Doğu, Körfez Ülkeleri, Kuzey Afrika, Rusya ve BDT Ülkeleri’nden sektör profesyonelleri ağırlanacak. EVTEKS Fuarı ürün portföyü ve çeşitliliği ile tüm dünyanın en ilgi çeken fuarları arasında yer alıyor.
Detaylı Bilgi
Hak Eden Kurumlara ‘Sıfır Atık Belgesi’ Veriliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan ve CNR Holding tarafından da Entech Fuarı ile desteklenen Sıfır Atık Projesi’ne uygun olan kurumlara belgeleri verilmeye başlandı. “Sıfır Atık Belgesi” 12 Ocak itibarıyla sistemi kuran kurum ve kuruluşlara prestij kazandırılması amacıyla veriliyor.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 2017’de başlatılan Sıfır Atık Projesi, sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkları kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ile yaşanabilir bir dünya bırakmak amacını taşıyor.

Detaylı Bilgi
Mill Tech İstanbul’un % 80’i Doldu
Türk değirmen sanayisinin ticaret, rekabet ve marka gücünü göstereceği Mill Tech İstanbul, eylül ayında düzenlenecek olmasına rağmen şimdiden yüzde 80 doluluğa ulaştı. Ek hol açılması gündemde olmayan ve CNR Expo’nun en değerli salonlarında gerçekleşecek olan fuar sunduğu uluslararası işbirliği fırsatlarıyla katılımcı firmaların ihracat hedeflerine ulaşmasına büyük katkı sağlayacak.

CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nin 5-6 ve 7’nci salonlarda, CNR Holding ile Değirmen ve Sektör Makineleri Üreticileri Derneği iş birliğinde düzenlenecek Mill Tech İstanbul, misafir edeceği yabancı alıcıları sayesinde Türk değirmen sanayinin uluslararası temsilcisi olarak da ön planda olacak.

Detaylı Bilgi
CNR Milyonlarca Kitabı Okuyucuyla Buluşturdu
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB desteğiyle düzenlenen 7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kitapseverlerin ilgisini çekmeyi başardı. 300’ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın markanın milyonlarca kitabın sergilendiği fuarda hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte pek çok kitap okuyucuyla buluştu. CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kitap tutkunlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan fuar, 9 günde 7’den 70’e 290 bin okuru misafir etti.
İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür etkinlikleri arasında yer alan CNR Kitap Fuarı, bu yıl 20.000 metrekarelik alanda okurları ve yazarları bir araya getirdi. Bu yıl “Keşfet” teması ile kitap âşıklarının karşılayan fuar, imza günleri ve söyleşilerle birlikte adeta bir kültür şölenine dönüştü. Fuar süresince 350’den fazla söyleşi, seminer, panel ve sergi etkinliği gerçekleştirilirken, 600’ün üzerinde yazar da imza günü etkinliklerinde okuyucu kitlesi ile buluştu.
Detaylı Bilgi