İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


CNR Expo Haber Haftalık Bülten

Ocak 20, 2020
Sunu1-5-1200x675.jpg

CNR Expo Haberin 20 Ocak 2020 tarihli haftalık haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

İDEX Yine Son Teknolojilerle Geliyor!
Türk ağız ve diş sağlığı sektörünün uluslararası gücü İDEX – Uluslararası İstanbul Ağız – Diş Sağlığı Cihaz ve Malzemeleri Fuarı, 9 – 12 Nisan 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde 17’nci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından Diş Malzemeleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) işbirliği ile düzenlenen fuar, bölgenin en büyük uluslararası fuarı olma niteliğini taşıyor. Fuarı Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Asya, Rusya ve BDT ülkeleri, Uzakdoğu, Kuzey ve Güney Amerika ile Okyanusya ülkelerinden 30 bin sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Detaylı Bilgi
Dünyanın En Büyüğü Yarın Açılıyor
Dünyanın en büyük mobilya fuarı 16. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı yarın, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Mobilya sektörünün profesyonellerini buluşturacak olan fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aralarında Çin, ABD, Almanya, İtalya, Hindistan, Polonya, Japonya, Fransa, Vietnam, Türkiye, Brezilya, Malezya, Rusya, Meksika ve Güney Afrika’nın bulunduğu mobilya devlerini bir araya getirecek.

750’nin üzerinde firmanın binlerce ürününü sergileyeceği fuarın, 150 bin metrekarelik alanda 50 bini yabancı, 150 binin üzerinde ziyaretçiye ev sahipliği yapması bekleniyor. 500 milyar dolara ulaşan dünya mobilya pazarı, 1 trilyon dolara koşan global ticaretini fuar ile birlikte yeni ufuklara taşıyacak.

Detaylı Bilgi
CNR Asansör İhracatını Şansa Bırakmıyor!
Türk asansör sanayi için 2020 yılında İstanbul’da düzenlenecek tek uluslararası organizasyon olan CNR Avrasya Asansör Fuarı, sektörü tek çatı altında birleştirecek. Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, lider firmalarının yeni ürün ve hizmetlerine ev sahipliği yapacak.

CNR Holding, Ticaret Bakanlığı’nın 2020’de destekleyeceği fuarlar arasında olan CNR Avrasya Asansör Fuarı’nın ihracat oranlarını artırmak için işleri oldukça sıkı tutuyor. CNR, tanıtım ve pazarlama çalışmalarını Kuzey Afrika, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nda aralıksız şekilde sürdürdüğü fuar için Türk fuarcılık sektörünün en büyük yatırımı BIA’yı da etkin olarak kullanıyor.

Detaylı Bilgi
Yüzbinler CNR Kitap Fuarı’nı Keşfedecek
Türkiye’nin en prestijli kültürel etkinliği 7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 300’ün üzerinde yayınevini yüzbinlerce okurla buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yıl “Keşfet” temalı organize edilen fuarın onur konuğu ise polisiye romanların usta kalemi Ahmet Ümit olacak. Kitaba dair keşfedilmeyi bekleyen her şeyin 8-16 Şubat tarihleri arasında sergileneceği CNR Kitap Fuarı, kolay ulaşımı, fuara özel indirimleri, sürpriz etkinlikleri ile 500 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayacak.
CNR Kitap Fuarı’nda okuyucuları çeşitli sürprizler de bekliyor. Konferans, seminer, kitap tanıtımı, söyleşi, çocuk etkinliği ve dinletiler gibi kültür etkinliklerinin düzenleneceği fuar CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilecek.
Detaylı Bilgi
Nijerya ile İlişkilerde Kazan-Kazan Dönemi
Nijerya’da faaliyet gösteren Türk iş insanları ile bir araya gelen Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, DEİK tarafından düzenlenen Nijerya-Türkiye İş Forumu’na katıldı.
Bakan Pekcan, İş forumunun açılışında yaptığı konuşmada, “Türkiye ile Nijerya arasındaki ticari, ekonomik ve yatırım ilişkilerinin kazan-kazan anlayışıyla her iki ülkenin refahına katkı sağlayacak şekilde artırılmasını amaçlıyoruz. Nijerya, Afrika’nın en büyük ekonomisi olmasının yanında bölgesinin ekonomik ve diğer açılardan çok büyük bir aktörü konumunda. Umuyorum ki gerçekleştirdiğimiz bu iş forumu iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına vesile olacaktır.” ifadelerini kullandı.
Detaylı Bilgi
En Çevreci Fuara KOSGEB Desteği!
10 – 12 Eylül 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan Entech – Geri dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bağlı KOSGEB’in destekleri ile organize edilecek.
Yurt içinde düzenlenen fuarlara katılmak isteyen fakat bunun için bütçe ayıramayan ve katı atık, su ve atık su teknolojileri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, kentsel çevre temizlik araçları, yenilenebilir ve solar enerji sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar, KOSGEB’in de desteği ile Entech Fuarı’na katılabilecek.
Detaylı Bilgi
Üyelikten ayrılmak için **tıklayınız**