İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


CNR Expo Haber Haftalık Bülten

Ocak 13, 2020
Sunu1-5-1200x675.jpg

CNR Expo Haber’in 13 Ocak 2020 tarihli haftalık haber bülteni aşağıda yer almaktadır.

Dünyanın En Büyüğü 8 Gün Sonra Açılıyor
Türk mobilya sanayinin en seçkin 1000 markası 21 Ocak’ta, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde, yerli ve yabancı on binlerce mobilya alıcısı ile buluşmaya hazırlanıyor. 16’ncı kez sektör profesyonellerini buluşturacak olan CNR İMOB, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aralarında Çin, ABD, Almanya, İtalya, Hindistan, Polonya, Japonya, Fransa, Vietnam, Türkiye, Brezilya, Malezya, Rusya, Meksika ve Güney Afrika’nın bulunduğu çok sayıda ülkeden mobilya alıcılarını misafir edecek.
Global pazardan aldığı payı her yıl artıran Türk mobilya sektörü, fuar sayesinde 2020 yılı ihracatını 5 milyar dolar seviyesine çıkaracak. 180 ülkeye olan ihracatı, 40 bin üreticisi ve 210 bin kişilik istihdamıyla, kendisi dışında, 20 sektörün gelişimine katkı sağlayan Türk mobilya sektörü, fuarla birlikte yeni pazarların da kapılarını aralayacak.
Detaylı Bilgi
EVTEKS Frankfurt’un Her Yerinde
Özgün tasarımları ve uygun fiyat politikasıyla neredeyse tüm ülkelerden talep gören Türk ev tekstili, sektörün uluslararası markası EVTEKS’te, 21 Nisan‘da bir araya gelmeye hazırlanıyor. Ev tekstili sanayisini 26 yıldır başarılı bir şekilde temsil eden fuarın uluslararası tanıtım çalışmaları ise tüm dünyada aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.
Fuarın, CNR Holding tarafından yürütülen Almanya tanıtımları, ülkenin en önemli şehirlerinden Frankfurt’ta yapıldı. Her ay ortalama 4 buçuk milyon kişinin seyahat ettiği Frankfurt Havalimanı’nın dış hatlar geliş terminalinde yayınlanan EVTEKS reklam alanları, ocak ayında şehri ziyaret eden yolucuları karşıladı.
Detaylı Bilgi
En Çevreci Fuar 2020’de Çok Daha Güçlü
Türk fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding, çevre teknolojileri ve sıfır atık alanında, Avrasya’nın en büyük fuarı ENTECH‘i ikinci kez hayata geçirmeye hazırlanıyor. En çevreci fuar merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi‘nde, 10-12 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, Sıfır Atık Forumu ile eş zamanlı organize edilecek. Sıfır Atık Forumu, özellikle son yıllarda birçok ülkenin gündeminde olan sıfır atık alanında farkındalık yaratacak.
Katı atık, su ve atık su teknolojileri, biyoenerji, atık toplama ve taşıma araçları, geri dönüşüm sistemleri, geri kazanım tesis ve ürünleri, kentsel çevre temizlik araçları, yenilenebilir ve solar enerji sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların ürün sergileyeceği ENTECH, 20 bin metrekarelik sergi alanında düzenlenecek. Fuarı Avrupa, Asya, Orta Doğu, Uzak Doğu, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden profesyonel alıcı gurupları ziyaret edecek.
Detaylı Bilgi
Değirmen Makinecileri İhracat İçin Hazırlanıyor
Değirmen makineleri sanayinin dünyadaki en büyük fuar organizasyonu olma hedefi ile hayata geçirilen Mill Tech’e uluslararası nitelikli alıcılar yoğun ilgi gösteriyor. İhracatta dünya lideri olan Türk değirmen makineleri sektörü, Mill Tech Fuarı ile diğer ihracatçı ülkeler arasındaki farkı daha da açacak.

Türk firmaların yurt dışındaki ticari seçeneklerini genişletmek ve bu sayede ihracatlarına önemli değerler katmayı amaçlayan fuar, global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Türk değirmen makileri sanayi, 2019 yılının ilk üç dönem ihracat oranlarında Çin, İtalya, Almanya ve İsviçre gibi üretici ülkeleri geride bıraktı. Türkiye, Mill Tech İstanbul’u ziyaret edecek uluslararası alıcılar sayesinde dünyanın en çok ihracat gerçekleştiren ülke unvanını korumaya devam edecek.

Detaylı Bilgi
2019 Yılı Dış Ticaret Rakamları Açıklandı
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Bakanlıkta düzenlediği basın toplantısında, 2019 yılı dış ticaret rakamlarını açıkladı..

Geçen yıl küresel ekonomide görülen tüm zorluklara ve olumsuz etkenlere rağmen özellikle ihracatta kaydedilen olumlu ve güçlü performansın Türkiye’nin ne kadar dinamik ve potansiyeli güçlü bir ülke olduğunu ortaya koyduğunu belirten Pekcan, “2018’de rekor kırmıştık, bu sene o rekorun da üzerine çıktık. 2019 yılı ihracatımız yüzde 2,04 artışla 180 milyar 468 milyon dolar oldu.” ifadesini kullandı.

Detaylı Bilgi
Mermer Makine Sanayinin Gücü Sınırları Aştı!
Üretim kapasitesi ve teknolojisiyle iç piyasanın ihtiyacını tamamen karşılayabilen Türk mermer makine sanayi, sektör için dünyada ilk kez CNR Holding tarafından hayata geçirilen fuar organizasyonu CNR Marble Tech İstanbul ile ihracat hedeflerini daha da büyüttü.

CNR Marble Tech İstanbul ile hem üretim, hem de ihracat oranlarını artıran sektör, özellikle son yıllarda AR-GE ve inovasyona büyük yatırımlar gerçekleştirdi. Türk fuarcılık sektörünün lider firması CNR Holding’in uluslararası gücünü de arkasına alan mermer makineleri sanayi 120 ülkenin talebini karşılamayı hedefliyor.

Mermer ve doğal taş sektörünün iş makineleri ile ekipmanları, jeneratörler, ambalajlama sistemleri, bilgisayar destekli teknoloji gibi sektöre dair tüm makine ve ekipman ihtiyaçlarının karşılandığı CNR Marble Tech İstanbul’un ikincisi 22-25 Ekim 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilecek.

Detaylı Bilgi
Üyelikten ayrılmak için **tıklayınız**
 Paylaş
Üyelik Bilgileriniz 
Bu mesaj size euro.message aracı hizmet sağlayıcısı kullanılarak iletilmiştir.