İletişim Formu İçin Kişisel Verilerin İşlenmesi Ve Korunması Hakkında Aydınlatma Metni


İşbu aydınlatma metni, Kompozit Sanayicileri Derneği tarafından yalnızca  formunu dolduran gerçek kişiler için 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmıştır. Bu metin, tüzel kişiler için geçerli değildir.

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak kişisel verileriyle temas ettiğimiz tüm gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve ilgili sair mevzuata uygun olarak gizliliğini ve güvenliğini sağlamaya azami hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verileriniz tarafımızca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve bağlı mevzuat hükümleri uyarınca taşımış olduğumuz “veri sorumlusu” sıfatıyla aşağıda çizilmiş olan çerçevede işlenmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Güvenliğinden ve İşlenmesinden Kim Sorumludur?

Kompozit Sanayicileri Derneği olarak bize verdiğiniz tüm kişisel verilerinizin güvenliğinden 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca “veri sorumlusu” sıfatıyla sorumluyuz. Kompozit Sanayicileri Derneği 5253 sayılı Dernekler Kanunu uyarınca kurulmuş olup Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yerleşiktir.

Kompozit Sanayicileri Derneği

Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL

+90 (216) 685 12 68

info@kompozit.org.tr

www.kompozit.org.tr/tr/bize-ulasin

www.kompozit.org.tr

2. Kişisel Verileriniz Hangi Amaçlarla İşlenir?

İletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz kişisel verileriniz iletişim formu aracılığıyla tarafımıza ilettiğiniz öneri, şikâyet ya da görüşlerinizin değerlendirilmesi amacıyla dernek politikalarına uygun olarak işlenmektedir.

3. Kişisel Verileriniz Kimlere, Hangi Amaçlarla Aktarılabilir?

Gerekli yardımcı hizmet sağlayıcılar

Kişisel verileriniz, iletişim formu aracılığıyla tarafımıza iletmiş olduğunuz görüş ve taleplerinizin değerlendirilmesi ve bu görüş ve talepler doğrultusunda gerekli aksiyonların alınabilmesi amacıyla, yalnızca bu doğrultuda gerekli olması halinde birlikte çalıştığımız yardımcı hizmet sağlayıcılar ile paylaşılabilir.

Kanunen paylaşılması gereken kişiler

Kişisel verileriniz, kanunlarda açıkça öngörülmüş olması, yasalara uygun olarak verilmiş bir adli ya da idari emir bulunması ve/veya hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirilebilmesi için zorunlu olması hallerinde -yalnızca ilgili kişi ya da kurumla sınırlı olmak üzere- aktarılabilecektir.

Hukuk hizmeti sağlayıcıları

Kişisel verileriniz, gerek sizin gerekse derneğimizin haklarını korumak veya hukuki yükümlülüklerimizi yerine getirmek amacıyla, yalnızca bu amaçlar için zorunlu olması halinde hukuk, vergi ve benzeri alanlarda destek alınan avukatlık ofislerine, danışmanlık firmalarına ve belirlenen amaçlarla aktarımın gerekli olduğu diğer ilişkili taraflar ile yetkili kurum ve kuruluşlara aktarılabilir.

4. Kişisel Verileriniz Hangi Yöntemlerle ve Hangi Hukuki Sebeplere Dayanılarak Toplanır?

Kişisel verileriniz derneğimize ait internet sitesinde yer alan iletişim formu aracılığıyla toplanır.

Toplanan kişisel verileriniz, vermiş olduğunuz açık rıza kapsamında işlenmektedir.

5. Kişisel Verileriniz Üzerinde Sahip Olduğunuz Haklar Nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun’u uyarınca herkes veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,

b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

e) Kişisel verilerin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde silinmesini veya yok edilmesini isteme,

f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahiptir.

Bu haklarınızı kullanmak için http://www.kompozit.org.tr/wp-content/uploads/2021/01/KSD_Ilgili_Kisi_Basvuru_Formu.docx adresinde yer alan başvuru formumuzu doldurarak talebinizi Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı, Atlantis AVM., A-Blok, Kat:6, Daire:24 Kurtköy-Pendik/İSTANBUL adresine ıslak imzalı olarak elden teslim edebilir veya kompozitsanayicileridernegi@hs01.kep.tr kayıtlı e-posta adresine güvenli elektronik imzalı olarak gönderebilirsiniz.

Ayrıca tarafınızca tarafımıza daha önce bir e-posta adresi bildirilmiş ve Kompozit Sanayicileri Derneği sistemine kaydedilmiş ise bu kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@kompozit.org.tr adresine de başvuru formunu iletebilirsiniz. Ancak bu şekilde yapılan başvurularda yalnızca daha önce Kompozit Sanayicileri Derneği sistemlerine kaydedilmiş olan e-posta adresinizle ilişkilendirilebilen bilgiler verilebilir.

Talebinizde kimlik bilgilerinizle birlikte kullanmak istediğiniz hak/talep açıkça belirtilmeli ve talebinize konu tüm bilgi ve belgeyi de ekleyerek gerekli açıklamalar yapılmalıdır.

Tarafımıza iletilen ve gerekli nitelikleri taşıyan talepler, talebin niteliğine göre 30 (otuz) gün içinde sonuçlandırılacak ve sonucu tarafınıza talebinizde seçmiş olduğunuz geri bildirim usulüne uygun olarak yazılı veya elektronik ortamda bildirilecektir.

Kompozit Sanayicileri Derneği


CNR Expo Haber Haftalık Bülten

Nisan 13, 2020
Sunu1-5-1200x675.jpg

13 Nisan 2020 tarihli CNR Expo Haber Haftalık Bülteni aşağıda yer almaktadır.

Türk Ev Tekstili CNR Holding ile Afrika’ya Açılıyor
Ev tekstili sektörü için 26 yıldır fuar organizasyonları düzenleyen CNR Holding, Türk ekonomisinin, 2050 yılında 6 trilyon dolar büyüklüğe ulaşacak olan Afrika Pazarından alacağı payı artırmak için Ekim 2020’deExport Gateway to Africa Fuarı‘nı hayata geçirecek. Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa, öncelikle ev tekstili ve dekorasyonu olmak üzere birçok önemli sektörde faaliyet gösteren firmaları, sadece Afrika’dan gelecek yüzlerce alım heyeti ve binlerce satın almacı ile bir araya getirmeyi hedefliyor.
Tülden perde sistemlerine, banyo ürünlerinden uyku ve yatak odası tekstiline, döşemelikten mutfak ve yemek odası tekstiline kadar çok geniş bir ürün grubuna hitap edecek fuar; Türkiye’nin lider ev tekstili üreticilerin katılımıyla gerçekleştirilecek. CNR Holding, Export Gateway to Africa Fuarı ile toplamda 24 milyar dolarlık ihracatımız iki katına çıkaracak. Fuar, Türkiye ekonomisi için dünyanın en yeni ve en büyük potansiyelini taşıyan Afrika’ya yeni ve etkin bir ihracat kapısı açacak.
Detaylı Bilgi
CNR Ambalaj ile Sağlıklı Ticaret
Türk ambalaj sektörünün lider ve ihracatçı firmalarının yer alacağı CNR Ambalaj İstanbul Özel Bölümü, gıda alanında Avrasya’nın en büyük buluşmasına hazırlanıyor. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen CNR Food İstanbul ile eş zamanlı düzenlenecek olan fuar, gıda güvenliğinden pazarlamaya, markalaşmadan ihracata, oradan da tüketiciye uzanan tüm sektörleri aynı çatı altında bir araya getiriyor.
Global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi‘nde, 2-5 Eylül tarihleri arasında açılacak olan CNR Ambalaj İstanbul Özel Bölümü, gıda üreticileri, içecek üreticileri, matbaa, baskı, kağıt, kozmetik, kimya, petrol ürünleri, temizlik ve hijyen ürünleri ile beyaz eşya üreticilerini fuar katılımcıları ile bir araya getirerek yeni iş ilişkileri kurmaları sağlayacak.
Detaylı Bilgi
Modaya Dair Her Şey Bu Fuarda
Türkiye’nin Abiye, Gelinlik, Damatlık ve Moda Fuarı CNR Fashionist, CNR Holding ve OTİAD işbirliği ile 17-19 Kasım 2020 tarihleri arasında bir kez daha organize edilecek. Hazır giyim sektörünün en prestijli firmalarının, şık ürün ve tasarımlarını uluslararası moda dünyasının beğenisine sunacağı fuar, global ticaretin merkezi CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde organize edilecek.

Farklı model ve renk seçenekleriyle abiye, gelinlik, damatlık, takım elbise ve şık giysilerde son model tasarımların sergileneceği fuar modayı tekrar İstanbul’a taşırken, yerli ve yabancı 100’ün üzerinde firmanın 500’ün üzerindeki markasını da profesyonel alıcılarla buluşturacak.

Detaylı Bilgi
Küresel Salgının Ardından Büyüme Devam
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Direktörü Winslow, Türkiye’de bu yılın üçüncü çeyreğinden itibaren büyümenin artmasının, 2021 yılında ise yüzde 4,5’e ulaşılmasının beklendiğini söyledi.

Douglas Winslow, “Bu yılın ilk çeyreğinde, yani koronavirüs şoku öncesinde, Türk ekonomisi yüzde 6 seviyesinin üzerine çıktı. İkinci çeyrekte sert bir daralma bekliyoruz. Evlerde kalma sürecinin sonunda ekonomik aktivitelerin normalleşmesiyle, üçüncü çeyrekte ise daha yatay bir büyümenin ardından, dördüncü çeyrekte iyileşmenin görülmesini öngörüyoruz. Türkiye’nin 2021 yılında yüzde 4,5 seviyesinde büyümesini bekliyoruz ki bu bizim değerlendirmemize göre sürdürülebilir bir büyüme oranıdır.” İfadelerini kullandı.

Detaylı Bilgi
Akdeniz’in En Değerli Fuarı Mersin’de!
Mersin’i, Akdeniz Bölgesi’nin kuyumculuk şehri yapacak olan Akdeniz Kuyumculuk Fuarı, 10 Aralık‘ta, CNR EXPO Yenişehir Fuar Merkezi‘nde açılıyor. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından düzenlenecek fuar, özgün tasarım ürünleriyle tüm dünyada önemli bir yere sahip Türk kuyumculuk sektörünün Akdeniz Bölgesi’ndeki en prestijli ticaret platformu olacak.
Sektörün ihracat ve ticaretine de katma değer sağlayacak olan Akdeniz Kuyumculuk Fuarı’nda altından gümüşe, her türlü değerli taştan saate birçok marka ve ürün yer alacak. Sektörle ilgili en son trendlere, en yeni modellere ve tasarımlara da ev sahipliği yapacak Akdeniz Kuyumculuk Fuarı, 100’den fazla yerli ve yabancı firmanın katılımıyla toplam on bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek.
Detaylı Bilgi
136 Bin Firmanın KOSGEB Taksitleri Ertelendi
KOSGEB’in kredi destek programından faydalanan ve bankalara ödemeleri devam eden 136 bin KOBİ’nin nisan, mayıs ve haziran aylarına tekabül eden 713 milyon lira tutarındaki borçlarında ertelemeye gidildi.
Kovid-19 salgınının etkilerinin azaltılması için reel sektöre destek olmak amacıyla KOSGEB tarafından uygulanan kredi destek programlarından faydalanan işletmelere bir kolaylık getirildi. Bankalara kredi ödemeleri devam eden işletmelerin nisan, mayıs ve haziran aylarındaki kredi taksitlerinde 3 ay ertelendi.

KOSGEB’in kredi destek programları kapsamında bankalardan kredi kullanan 136 bin 255 işletme bulunuyor. Bu işletmelerin 3 aylık borçları 713 milyon lira tutuyor. Erteleme karşılığında işletmeler herhangi bir masraf ödemeyecek. Ertelemeden kaynaklanan finansman maliyetini de KOSGEB karşılayacak.

Detaylı Bilgi
Üyelikten ayrılmak için **tıklayınız**